Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

АДРЕС Бургас заведе малчугани от Дом за деца на кино и конна езда

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Колегите от Регион Бургас решиха да направят нещо различно със събраните средства за благотворителност и да подариха позитивни емоции на деца, лишени от родителски грижи. Сбъдването на мечтите на децата се случи в два дни – веднъж през Май и веднъж в началото на Септември.
През Май по-големите деца имаха възможността да гледат 3D прожекция на филма „Миньоните” или...„Миньорите”, както някои от тях казваха, а по-малките се забавляваха в център за игри в МОЛ Галерия. Денят беше емоционален за всички. Децата за първи път бяха на такова кино. Само бяха чували за „специалните очила” и за това как образите оживяват. В тъмната зала се виждаха протегнати детски ръчички, които се опитваха да хванат част от образите.
Миналата седмица децата посетиха конната база, където направиха своите първи стъпки в ездата, а в последствие проявиха голяма смелост и посетиха изложба на страшни змии и хищни птици. След това всяко дете нарисува рисунка за спомен.
Времето прекарано с тях беше несравнимо. Очите на всяко дете бяха изпълнени с много любов и търсещи отговори на множество въпроси. Усмивките бяха на лицата им през цялото време.
Детски рисунки

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.