Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Преподписване на договор за франчайз с кантора Велико Търново

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Франчайз кантора Велико ТърновоНа 03.09.2015 г., в новия административен офис на АДРЕС на Пл. Света Неделя №4, ет. 6, бе подновен договорът за франчайз с партньорите от Велико Търново.
Кантора Велико Търново е част от франчайз-мрежата на компанията от 2009 г. и отскоро има нов партньор в лицето на най-успешния си брокер – Любомир Филипов. Любо е работил рамо до рамо с Нели Драгиева през последните 10 години. Малко известен факт е, че вече 3 години, той води преговори за продажба на промишлени парцели с българо-китайската търговско-промишлена камара и частни китайски инвеститори. Любо споделя, че преговорите са трудни, а клиентите – сложни, но усилията му се увенчават с успех, след като продава два парцела по 20 декара в районите Левски и Бяла Слатина. Източните инвеститори са проявили интерес и към трети парцел в района на Шумен. По тази сделка Любо работи съвместно с колегите от АДРЕС, Шумен.
Нели Драгиева е успешен професионалист с 22-годишен стаж в бранша на недвижимите имоти.
Поздравления за Нели и Любо, с пожелания за още повече професионални успехи през следващите години! А ние сме сигурни, че такива ще има, защото Велико Търново е в топ 10 на градовете с най-много продажби в страната.

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.