Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Спечелете си пари, независимост и самочувствие!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

HR Address


Мъжете си имат криза на средната възраст, ние жените имаме по няколко кризи, които се проявяват през няколко години. И периодът след 40-те се оказва ключов затова дали една жена ще се чувства щастлива и доволна от живота си в следващите 2-3 десетилетия.

Не само че остаряването ни кара да полудяваме и да се чудим как да съхраним кожата, косата и фигурата си, а за капак много от дамите се сблъскват с финансова нестабилност, неудовлетвореност от работата си и липса на перспектива. И двата фактора веднага се отразяват на самочувствието и изведнъж животът придобива едни сиви измерения, в които човек може лека-полека да се удави.

Един спонсор или няколко месечен курс при психиатъра може и да подобри положението, но да бъдем реалисти – хармонията и личното щастие са единствено и само във вашите ръце. Всичко останало е временно решение, което ви прави зависими от външни фактори и хора.

Ще ви кажем едно: Животът не свършва след 40, а започва! Не си харесвате работата? Не е късно да потърсите начин да надградите уменията си и да се сдобиете с нови. Онлайн изданието на сп. „Форбс“ пусна неотдавна материал „40 финансови правила за 40 годишни“, в първите пет, от които влиза : „Придобийте ново умение“.

Ученето на тези години не само ще раздвижи мозъка ви и ще ви даде някаква цел и тласък, но и перспектива. Още повече, ако е подкрепено с легитимен сертификат и отворена позиция за работа. Това не са просто някакви хипотези, напълно възможно е и се случва от месеци в компанията за недвижими имоти АДРЕС. Там можете веднага да подадете документи за брокер, като след това минавате напълно безплатен курс за брокер, за който се сдобивате със съответния документ, отговарящ на всички законни изисквания.


Какво ще спечелите от това?
Като за начало се сдобивате с допълнителна квалификация за професия, която може да практикувате легитимно и свободно.
Брокерът е човек, който сам разполага с времето си, тъй като може да определя точно кога и как ще урежда и провежда срещите си. А това веднага ви дава повече свобода през деня и възможност да свършите това-онова, ако се налага.

Разбира се, пари. Всяка сделка, носи пари и неслучайно бройката на брокерите в АДРЕС расте светкавично с всеки месец. Правите повече сделки - банковата ви сметка набъбва пропорционално. Ще забравите за кредити,дългове и притесненията за сметките за тока и парното всеки месец.
Нова социална среда от амбициозни, приветливи, усмихнати и искрени хора на всякаква възраст. Брокерите в АДРЕС са стотици! И макар да има конкуренция помежду им, там се създават искрени приятелства.
Спокойствие. За разлика от досегашната ви работа, в която шефът ви диша във врата и използва всеки повод да ви вика и да мачка самочувствието ви, брокерите в АДРЕС работят с хъс и вътрешна мотивация. Има сделки, има пари и признание.

Самочувствието ви рязко ще се повиши. Не само, че имате нова/още една професия в ръце, комуникирате с много нови и различни хора, печелите пари, в живота ви настъпва динамика, но и виждате как се развивате и обогатявате постоянно със знания и умения. Конкурентната среда пък ви мотивира да вървите нагоре и да градите кариера. А в АДРЕС кариерно развитие има.


Заинтригувани ли сте?

Ако сте мотивирани да опитате (от опит глава не боли) или имате някакви допълнителни въпроси, пишете на hrteam@address.bg или директно изпратете автобиографията си.
Повече за възможностите за нова работа като брокер на недвижими имоти можете да научите от фейсбук страницата на Адрес – Твоят нов работен Адрес.

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.