Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Апартаменти в Ямбол

Тип: Двустаен апартамент, Тристаен апартамент, Многостаен апартамент, Мезонет, Едностаен апартамент, Боксониера;
442 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Двустаен апартамент в Ямбол, Хале
12

23 519 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Хале

Двустаен панелен апартамент, с площ от 60 кв.м., на шести етаж. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси - като тази на кухнята е усвоена с изход към открита тераса. Подови настилки мокет и балатум. Стенно покритие - латекс и тапети. Банята със санитарния възел е на мозайка и стар фаянс. Дограма - частично сменена с ПВЦ и дървена. Апартаментът е с изцяло южно изложение. Прилежащо мазе. Подходящ за нанасяне - след козметично освежаване.
СГРАДА: Апартаментът се намира в панелен блок. Добре поддържан вход.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв.Хале. В района са разположени търговски обекти, училища, бензиностанция. Изход към главна улица. Спокоен район. Удобен градски транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Функционален апартамент. Удобен транспорт до всички краища на града. Частично обзаведен.
Обади се СЕГА и цитирай този код 327435!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, Аврен
9

26 076 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, Аврен

Едностаен тухлен апартамент, с площ от 49,63 кв.м., на пети жилищен етаж, след ремонт. Жилището е преустроено и се състои от хол с преходна спалня, кухня, антре и баня със санитарен възел. Остъклена тераса към хола. Подови настилки с дюшеме и теракота, стените са с тапети и латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Дограма - частично алуминиева и дървена. Апартаментът е с източно и северно изложение. При продажба остава всичко, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Апартамент разположен на пети жилищен в осем етажна тухлена сграда - сравнително ново строителство. Сградата е без Акт 16. Поддържани общи части. Не разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в кв.Аврен. Добре уреден и развит квартал, в близост до детска градина, училище, търговски обекти, кафенета. Облагороден район.
ПРЕДИМСТВА: Функционално жилище. След ремонта не е живяно. Напълно обзаведен.
Обади се СЕГА и цитирай този код 327405!
0882041595, 046983535, Станимира Ал Самра

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
18
Офертата е с намалена цена

18 918 EUR /19 173 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Просторен, тристаен панелен апартамент, с площ от 89 кв.м., на седми етаж. Жилището се състои от хол, две спални, кухня, коридор, отделна баня и отделен санитарен възел. Тераса към хола и към кухнята, като на кухнята е остъклена с винкел. Подови настилки с ламиниран паркет, циментова замазка и балатум. Стени с тапети и латекс. Банята и санитарния възел са на фаянс и мозайка. Дограма - частично сменена с ПВЦ и дървена. Апартаментът е с източно и западно изложение. Жилището има прилежащо мазе.
СГРАДА: Апартамент разположен на шести етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части и места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв.Г.Бенковски. Районът е снабден с всички необходими комуникации - магазини и заведения. Удобство по отношение на градския транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Добро местоположение. Просоторен имот. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 327138!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
13
Офертата е с намалена цена

20 963 EUR /23 008 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Тристаен панелен апартамент, с площ от 90 кв.м., на седми етаж. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, баня, мокро помещение и отделен санитарен възел. Излаз на тераса от всяка стая. Подови настилки с балатум, стените са с тапети и латекс. Коридорът е на гранитогрес. Банята и санитарния възел са след ремонт, на фаянс и теракота, с душ - кабина. Дограма - дървена. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът се продава с имуществото, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Апартамент разположен на седми етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост до новопостроена детска градина, търговски обекти, заведения, пощенски клон, спортна площадка. Удобен градско транпорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Просторен и слънчев апартамент. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 327018!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Многостаен апартамент в Ямбол, Каргон
13

28 632 EUR

Многостаен апартамент, Ямбол, Каргон

Просторен втори етаж от къща със застроена площ от 125 кв.м. Етажът е оформен и оправен документално като два двустайни апартамента, всеки с по 3 стаи - кухня, хол и спалня. Възможност за преустройство на стаите. Подови настилки - естествен паркет. Стенни покрития - латекс. Етажът е с дървена и AL дограма. Едното жилище има нужда от довършителен ремонт. Имотът се предлага с 50 кв.м. двор, който е в идеални части. В него има изграден гараж и две допълнителни стаи. Къщата е на плоча. Налице са: ток, вода, канализация, лице на главна улица и ограда.
СГРАДА: Втори етаж от къща със застроена площ от 125 кв.м. Тип строителство - тухла. Година на изграждане - 80-те.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Къщата е изградена в предпочитан квартал, недалеч от централната част. Добре преустроен и прогресиращ район. В близост са разположени всички комуникации - големи вериги супермаркети и места за отдих.
ПРЕДИМСТВА: Отлична цена, голямо и просторно жилище. Възможност за настаняване на голямо семейство или на две отделни. Предпочитан район за живеене.
Обади се СЕГА и цитирай този код 326343!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Златен рог
14

20 963 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Златен рог

Двустаен, панелен апартамент с площ от 60 кв.м., на трети етаж. Жилището се състои от просторен хол, спалня, кухня, коридор, баня и отделен санитарен възел. Две тераси на хола и на кухнята, която е остъклена с винкел. Подови настилки - мрамор и балатум, стени с латекс и тапети. Коридорът е с деколин. Банята и санитарен възел са на фаянс и теракота. Смесени дограма. Апартаментът е с източно и западно изложение. Жилището има прилежащо мазе. При продажба остава обзавеждането, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Жилището е разположено на трети етаж от осем етажна панелна сграда, строена 80 - те години. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартамент в кв.Златен рог, в близост до Градски парк, спортни площадки, верига магазини, училище, детска градина. Уредена инфраструктура. Лесен достъп до автобусен транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Нисък етаж. Обзаведен.
Обади се СЕГА и цитирай този код 326222!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
2

30 677 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен тухлен апартамент с площ от 57,80 кв.м., на девети етаж. Жилището се състои от хол, спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси. Подови настилки с естествен паркет и балатум, стените са с тапети. Банята със санитарния възел е на стари фаянс и теракота. Дограма - дървена. Апартаментът е с южно и западно изложение.Прилежащо мазе. Имотът е за основен ремонт.
СГРАДА: Апартаментът се намира на девети непоследен етаж в тухлена жилищна сграда. Сградата е строена 70 - те години и разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в близост до идеален център. В района на училище, търговски обекти, заведения, банкови и обществени институции. Отлично местоположение.
ПРЕДИМСТВА: Отлична локация. Просторен и слънчев имот. Възможност за проява на индивидуалност.
Обади се СЕГА и цитирай този код 325928!
0882041595, 046983535, Станимира Ал Самра

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол
12

40 903 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол

Тристаен, тухлен апартамент с площ 105 кв.м., на седми жилищен етаж. Жилището се състои от хол, две спални, кухня с кухненски бокс, коридор, две отделни бани и отделен санитарен възел. Две тераси - на кухнята е остъклена с дървена дограма. Подови настилки с естестевне паркет, теракота и балатум, стените са с латекс и дървена ламперия. Санитарните помещения са на фаянс и теракота. Дървена дограма. Апартаментът е с източно и западно изложение. Жилището е в добро състояние. Прилежащо мазе и таван.
СГРАДА: Апартамент, разположен на седми жилищен етаж в осем етажна тухлена сгрда. Сградата разполага с работещ асансьор. Много добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът е с добро изложение. Добре уредена инфраструктура. Блокът се намира в близост до старата автогара, автобусни спирки, детска градина, училище, магазини.
ПРЕДИМСТВА: Локация. Нисък етаж. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 325911!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
7

18 253 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Таванска тухлена боксониера, с площ от 38 кв.м., на девети етаж. Жилището се състои от просторна дневна с кухненски бокс, малък коридор и баня със санитарен възел. Излаз на тераса. Подови настилки с ламиниран паркет, стени с латекс. Банята със санитарния възел е е на фаянс и теракота. Дограма - сменена с ПВЦ. Отопление - климатик. Апартаментът е с южно изложение. Продава се с обзавеждането и оборудването, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Апартамент разположен на девети етаж в девет етажна тухлена жилищна сграда. Година на строителство - 70 -те години. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в ЦГЧ, в близост до Областна управа, детска градина, училище, търговски обекти, зъболекарска поликлиника, банкови институции.
ПРЕДИМСТВА: Локация. Функционално жилище. Обзаведено и оборудвано.
Обади се СЕГА и цитирай този код 325288!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
11

43 460 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен апартамент, преустроен в тристаен, с площ от 71 кв.м., на четвърти етаж, след основен ремонт. Жилището се състои от просторна дневна, две спални, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси - към дневната е усвоена, втората тераса е обща за двете спални. Подови настилки на замазка, стени с латекс. Банята със санитарния възел е с нови фаянс и теракота. Сменени ел. и ВиК инсталации. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартаментът е с южно и северно изолжение. Към жилището има мазе.
СГРАДА: Жилището е разположено на четвърти етаж от пет етажна сграда - строена средата на 60 - те години. Сградата не разполага с асансьор. Добре поддържани общите части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът се намира в идеален център. В близост до училище, търговски обекти, заведения. Налице са всички необходими комуникации.
ПРЕДИМСТВА: Локация. Голям и просторен апартамент. След основен ремонт.
Обади се СЕГА и цитирай този код 325045!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
8

17 895 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Център
11

30 677 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Център

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
8

18 815 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Тристаен панелен апартамент, с площ от 90 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои две спални, хол, кухня с трапезария, коридор, мокро помещение, баня и отделен санитарен възел. Излаз на тераса от всяко помещение. Има преход от кухнята към трапезарията. Подови настилки с ламиниран паркет, теракота и балатум, стени с тапети. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Дограма - сменена с ПВЦ. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе.
СГРАДА: Апартаментът се намира на четвърти етаж в осем етажна панелна сграда, построена през 1980 година. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен панелен апартамент в жилищен комплекс "Георги Бенковски". В близост има училище, детска градина. Удобен градски транспорт, автобусни линии 2,5,20,25. Жилището е разположено на лесно достъпно място.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Уреден квартал.
Обади се СЕГА и цитирай този код 324730!
0882041595, 046983535, Станимира Ал Самра

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Златен рог
20

23 008 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Златен рог

Едностаен тухлен апартамент, преустроен в двустаен - ново строителство, с площ от 40,34 кв.м., на трети етаж. Имотът е след основен ремонт. Жилището се състои от дневна, спалня, коридор, баня със санитарине възел и тераса. Излаз от дневната на терасата. Подови настилки с ламиниран паркет, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на нови фаянс и теракота. Сменена дограма с ПВЦ трокал. Нови интериорни врати и нова входна метална врата. Апартаментът е с изцяло южно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е подходящ за нанасяне - веднага.
СГРАДА: Жилището е разположено на трети етаж от девет етажна тухлена сграда, строена 80 - те години. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартамент в кв.Златен рог, в близост до Градски парк, спортни площадки, верига магазини, училище, детска градина. Уредена инфраструктура. Лесен достъп до автобусен транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Отлично състояние на имота. След основен ремонт. Нисък етаж. Изцяло южно изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 324729!
0888907699, 046620518, Таня Мирчева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
7

18 918 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Тристаен панелен апартамент, с площ от 82 кв.м., на първи жилищен етаж, без подобрения. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, коридор, баня и отделен санитарен възел. Излаз на тераса от всяка стая. Подовите настилки са с балатум, стените са с тапети и латекс. Банята и санитарния възел са на мозайка и тапети, за ремонт. Дограмата е дървена. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Подходящ за нанасяне, основен ремонт. Възможност за преустройство.
СГРАДА: Жилището се намира на първи жилищен етаж в осем панелна сграда, построена през 1980 година. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен панелен апартамент в жилищен комплекс "Георги Бенковски". В близост има новопостроена детска градина. Удобен градски транспорт, автобусни линии 2,5,20,25. Жилището е разположено на лесно достъпно място.
ПРЕДИМСТВА: Уреден квартал. Предпочитано изложение. Нисък етаж. Възможност за преустройство.
Обади се СЕГА и цитирай този код 324519!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Диана
9

28 121 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Диана

Тристаен панелен апартамент, с площ от 80 кв.м., на първи жилищен етаж. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, коридор и баня с общ санитарен възел. Подовите настилки са с мокет и естествен паркет, стените са с тапети. Банята и санитарния възел са на стари фаянс и теракота. Дограма - дървена. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Апартаментът е подходящ за нанасяне, след основен ремонт.
СГРАДА: Апартамент разположен на първи етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент, в кв. Диана. В близост до детска градина, училище, търговски обекти, заведения, вериги хипермаркети. Удобен градски транспорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Голям и просторен апартамент, с възможност за проява на индивидуалност.
Обади се СЕГА и цитирай този код 324243!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
8

14 316 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
8

34 256 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
13

20 861 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Двустаен панелен апартамент, с площ от 64 кв.м., на седми етаж, след ремонт. Жилището се състои от просторен хол, кухня с усвоена тераса, спалня, коридор и баня със санитарен възел. Тераса - остъклена с ПВЦ дограма. Подови настилки - ламиниран паркет и теракота. Стенни покрития - латекс . Банята със санитарният възел е на фаянс и теракота. Дограма - сменена с ПВЦ. Апартаментът е със западно и източно изложение. Отопление - локално с прекарани радиатори. Прилежащо мазе. Имотът се продава частично обзаведен. Покривът на блока е след ремонт.
СГРАДА: Жилището е разположено на седми етаж в седем етажна панелна сграда. Сградата разполага с асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост се намират магазини, заведения, аптека. Удобство по отношение на градския транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Отлично състояние на имота. Предпочитано изложение. Готов за нанасяне веднага. Уреден квартал.
Обади се СЕГА и цитирай този код 324008!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
11

52 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Тристаен тухлен апартамент, ново строителство, с площ от 95,51 кв.м. с общите части. Срок за въвеждане в есплоатация - юни 2017 година. На шпакловка и замазка. Жилището е ситуирано на втори етаж и се състои от голяма дневна с тераса, две спални, коридор и два санитарни възела. С алуминиева дограма. МДФ интериорни врати. Апартаментът е с южно, западно и северно изложение. Газифициран. Прилежащ гараж. Подходящ за нанасяне, след довършителни работи.
СГРАДА: Апартамент, разположен на втори етаж в четири етажна тухлена сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Луксозни общи части. Прилежащ гараж.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в ЦГЧ. В близост до банкови и обществени институции, търговски обекти. Облагороден район.
ПРЕДИМСТВА: Локация. Ново строителство. Просторен и слънчев имот. Нисък етаж. Гараж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 323973!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.