Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Апартаменти в Ямбол

Тип: Двустаен апартамент, Тристаен апартамент, Многостаен апартамент, Мезонет, Едностаен апартамент, Боксониера;
433 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Тристаен апартамент в Ямбол
18

41 926 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол

Тристаен тухлен апартамент , с площ от 86 кв.м., на трети етаж. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две прилежащи тераси - едната е обща за хола и за кухнята. Подовите настилки са естествен паркет и балатум; стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота, след ремонт. Сменени ВиК и ел. инсталации. Дограмите са дървени. Апартаментът е с южно, западно и северно изложение. Прилежащо мазе от 12 кв.м. и таванско помещение от 25 кв.м. Имотът се продава с обзавеждане, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Тухлена сграда от 70 - те години. Жилището е ситуирано на трети етаж. Сградата не разполага с асансьор. Общите части са добре поддържани. Пред блока има места за паркиране.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен тухлен апартамент, в ЦГЧ. В близост на детски градини, училища, магазини, банкови и обществени институции и др. Много добре уреден район.
ПРЕДИМСТВА: Приветлив и слънчев имот. Предпочитано изложение. Централна градска част.
Обади се СЕГА и цитирай този код 335436!
0882041595, 046983535, Станимира Ал Самра

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
16

30 677 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Просторен, двустаен тухлен апартамент, с площ от 67 кв.м., на седми етаж, в добро състояние. Жилището се състои от спалня, кухня, хол, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси - на хола и на кухнята. Подова настилка с мокет и ламиниран паркет, стени на латекс. Коридора е на ламиниран паркет, тапети и дървена ламперия. Банята със санитарният възел е на теракота и фаянс. Дървена дограма. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе и таванско помещение. Имотът се продава с цялото обзавеждане и оборудване.
СГРАДА: Тухлен блок от 70-те год. Жилището е на седми непоследен етаж.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна градска част, с възможност за паркиране пред блока. Добра локация. В близост детски градини, училища, супермаркети, държавни институции, банки. Облагороден район.
ПРЕДИМСТВА: Просторен и слънчев имот. Добро състояние. Тухлен блок. Обзаведен и оборудван.
Обади се СЕГА и цитирай този код 335434!
0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Златен рог
8
Офертата е с намалена цена

24 031 EUR /47 000 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Златен рог

Двустаен панелен апартамент, с площ от 60,48 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от хол, спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Открита тераса на кухнята. Подовите настилки са с ламиниран паркет и балатум, стените са с латекс. Банята със санитарният възел е на фаянс, латекс и мозайка. Дограма - частично AL и дървена. Апартаментът е със западно изложение. Прилежащо мазе от 4,11 кв.м.
СГРАДА: Панелна сграда от 80 - те години. Апартаментът е разположен на четвърти етаж. Сградата разполага с работещ асансьор. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в новата част на кв. Златен рог. Квартал с уредена инфраструктура. В района на детска градина, училище, детска площадка, търговски обекти, заведения. Удобен градски транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Среден етаж. Функционално разпределение на помещенията.
Обади се СЕГА и цитирай този код 335298!
0888907699, 046620518, Таня Мирчева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
8

15 339 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Едностаен тухлен апартамент, с площ от 42 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Тераса към кухнята. Подовите настилки са естествен паркет и балатум, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Дограма - дървена. Апартаментът е с източно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е без подобрения, за ремонт.
СГРАДА: Апартамент разположен на четвърти етаж в шест етажна тухлена жилищна сграда, строена 70 - те години. Сградата не разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Едностаен тухлен апартамент в ЦГЧ. В района на детска градина, детска ясла, училище, търговски обекти. Спокоен район.
ПРЕДИМСТВА: Централна градска част. Предпочитано изложение. Функционално разпределение на помещенията. След ремонт, ще се превърне в уютен имот.
Обади се СЕГА и цитирай този код 335104!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
8

30 000 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен тухлен апартамент, с площ от 74,93 кв.м., на първи жилищен етаж. Жилището се състои от две спални, дневна с кухненски бокс, коридор и баня с общ санитарен възел. Има преходност от дневната към едната спалня. Тераса към кухненския бокс - остъклена с винкел. Подовите настилки са естествен паркет и балатум, стените са с тапети. Банята със санитарния възел е на мозайка, фаянс и латекс. Дограма - дървена. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе от 14,95 кв.м. и таванско помещение от 17,52 кв.м. Апартаментът се продава частично обзаведен.
СГРАДА: Апартамент ситуиран на първи жилищен етаж в три етажна тухлена жилищна сграда. Сградата не разполага с асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен тухлен апартамент в ЦГЧ. В района на детска градина, училище, спортна площадка, банкови и обществени институции, търговски обекти. Облагороден и комуникативен район.
ПРЕДИМСТВА: Предпочитано изложение и етаж. Възможност за преустройство. Подходящ и за лекарски кабинет.
Обади се СЕГА и цитирай този код 334709!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
16

18 406 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Двустаен апартамент, с площ от 64 кв.м., на втори етаж. Жилището се състои от кухня, хол, спалня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси - като тази на кухнята е усвоена. Подови настилки с ламиниран паркет и теракота, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Смесени дограма. Отопление - печка с водна риза с радиатори във всички стаи и топла вода. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Апартаментът е в добро състояние, подходящ за живеене - веднага. Метален гараж пред блока.
СГРАДА: Апартамент, разположен на втори етаж в осем етажна панелна сграда, строена 80 - те години. Сградата разполага с работещ асансьор. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Георги Бенковски, в близост до новопостроена детска градина, автобусна спирка, магазини, аптеки. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Нисък етаж. Подходящ за нанасяне - веднага.
Обади се СЕГА и цитирай този код 334536!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
13

16 668 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Двустаен панелен апартамент, с площ от 62кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, коридор, баня с общ санитарен възел. Две тераси. Подови настилки с ламиниран паркет и теракота, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс, фаянс и теракота. Смесени дограми. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване. Продава се с цялото обзавеждане.
СГРАДА: Апартамент, ситуиран на четвърти етаж в шест етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен панелен апртамент в кв. Г.Бенковски. В района на новопостроена детска градина, аптека, пощенски клон, търговски обекти, заведения. Удобен градски транспорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Голям и просторен имот. Среден етаж. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 334318!
0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
7

22 497 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Голям, едностаен тухлен апартамент, с възможност да се преустрои на двустаен, с площ от 51кв.м., на първи жилищен етаж, разположен над магазини. Жилището се състои от просторен хол, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Излаз на обща южна тераса. Подовите настилки са естествен паркет, теракота, стените са с латекс. Коридорът е на мозайка и латекс. Банята със санитарния възел е на мозайка и фаянс. Апартаментът е с южно изложение. Дограма - дървена. Прилежащо мазе. Имотът е в добро състояние.
СГРАДА: Намира се на първи жилищен етаж в осем етажна тухлена сграда, строена 70 - те години. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна градска част, в близост до площад Боровец. В близост до сградата има автобусни спирки, училище, детска градина, ясла, магазини.
ПРЕДИМСТВА: Добро местоположение. Имот с голям потенциал.
Обади се СЕГА и цитирай този код 334178!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
14

35 790 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Просторен, тристаен тухлен апартамент, с площ от 96 кв.м., на седми етаж, в добро състояние. Жилището се състои от две спални, кухня, хол, коридор, баня и отделен санитарен възел. Три тераси - на спалня, хол и кухня. Подова настилка естествен паркет покрит с балатум, стени на латекс. Коридора е с дървена ламперия. Банята и санитарният възел са на мозайка и фаянс. Дървена дограма. Апартаментът е с южно, западно и северно изложение. Прилежащо мазе и таван. Продава се с обзавеждане. Имотът е подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Тухлен блок от 70-те год. Жилището е на седми непоследен етаж.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна градска част, с възможност за паркиране пред блока. Добра локация. В близост детски градини, училища, супермаркети, държавни институции, банки. Облагороден район.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние. Тухлен блок. Предпочитан етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 334053!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
14

18 918 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Двустаен апартамент, с площ от 60 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от кухня, хол, спалня, коридор и баня със санитарен възел. Мивката е изнесена в коридора. Подови настилки с ламиниран паркет и теракота, стените са тапети. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота, с лята мивка. Дървена дограма. Апартаментът е с източно изложение. Прилежащо мазе. Апартаментът е в добро състояние, подходящ за живеене - веднага.
СГРАДА: Апартамент, разположен на четвърти етаж в осем етажна панелна сграда, строена 80 - те години. Сградата разполага с работещ асансьор. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Георги Бенковски, в близост до новопостроена детска градина, автобусна спирка, магазини, аптеки. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Имотът е в добро състояние. Хубав етаж. Добро изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333844!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
18

41 926 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен, тухлен апартамент с площ от 76 кв. м., на седми етаж. Жилището се състои от трапезария, кухненски бокс, хол, спалня, коридор, баня и отделен санитарен възел. Има преход от трапезарията към кухненския бокс и към коридор, от който се влиза към хола, спалнята и банята. Голяма северна тераса с панорамна гледка, облицована с дървена ламперия, остъклена с ПВЦ дограма и с външни ролетни щори. Южна тераса на спалнята, остъклена с ПВЦ дограма. Подовите настилки са балатум и теракота, стени с латекс и тапети. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Дограмата в жилището е дървена. Апартаментът има прилежащо мазе. Апартаментът е с южно и северно изложение. Жилището се продава с обзавеждането, което се вижда по снимките, с изключение на готварската печка, трапезната маса в трапезарията и шкаф на северната тераса. Възможност за нанасяне - ВЕДНАГА!
СГРАДА: Апартаментът се намира на седми етаж от осем етажна тухлена сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна градска част, в района на Пожарната. Комуникативно място, в същото време тихо и спокойно.
ПРЕДИМСТВА: Функционален и просторен апартамент в добро състояние. Удобно местоположение, в близост до всички комуникации.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333805!
0882041595, 046983535, Станимира Ал Самра

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
1

28 800 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Включване в ново строителство. Двустаен тухлен апартамент, с площ от 64,02 кв.м., с общите части, чиста жилищна площ от 56 кв.м, на първи жилищен етаж. Сградата е в процес на строеж. Апартаментът ще бъде издаден на замазка и на шпакловка. Състои се от просторна дневна и спалня на юг с тераса, санитарен възел. Газ - на тапа. МDF врати. Алуминиева дограма. Апартаментът е с южно и западно изложение. Сградата ще бъде въведена в експлоатация през 2019 година.
СГРАДА: Пететажна масивна жилищна сграда, в процес на строеж. Сградата ще разполага с асансьор. Луксозни общи части. Пусков срок - 2019 година
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна част на града. Имотът се намира в най-тихия и търсен район на града - на 5 минути пеша от центъра. Тих и спокоен район. В близост всички комуникации на града
ПРЕДИМСТВА: Ново строителство. Добро местоположение и разпределение на стаите.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333674!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, Аврен
14

15 645 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, Аврен

Едностаен тухлен апартамент с площ 31 кв.м, а в действителност е 40 кв.м. с усвоена част от коридор, на шести етаж. Жилището се състои от спалня, дневна с преходна кухня и баня със санитарен възел. Обща тераса - остъклена с AL дограма и с винкел. Подовите настилки са с теракота и ламиниран паркет, стените са с латекс. Смесени дограми - дървена и AL. Банята със санитарен възел на фаянс и теракота. Апартаментът е със западно и северно изложение. Прилежащо мазе. Имотът се продава с обзавеждането, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Тухлена сграда на шест етажа. Поддържани обще части. Сградата не разполага с асансьор. Места за паркиране пред блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Едностаен апартамент в кв. Аврен. В близост до детска градина, училище, пощенски клон, заведения, търговски обекти. Много добре уреден квартал. Удобен градски транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Апартаментът е светъл и топъл с прекрасна панорамна гледка.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333672!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
15

18 406 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Двустаен панелен апартамент, с площ от 62 кв.м., на първи жилищен етаж. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, мокро помещение и баня с общ санитарен възел. Излаз на тераса от всяка стая. Терасата на кухнята е усвоена. Подови настилки с ламиниран паркет, терокота и балатум, стените са с латекс. Банята със санитарния възел са след ремонт, на фаянс и теракота. Дограма - дсменена с ПВЦ. Входната врата и вратата на банята са подмемени с ПВЦ. Апартаментът е с южно и западно изложение. Прилежащо мазе. При продажба остават холната секция, климатик, бойлер, кухненско обзавеждане, аспиратор и вътрешните щори.
СГРАДА: Апартамент, разположен на първи жилищен етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост до новопостроена детска градина, търговски обекти, заведения, пощенски клон, спортна площадка. Удобен градско транпорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Просторен и слънчев апартамент. Предпочитано изложение. Нисък етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333573!
0882041595, 046983535, Станимира Ал Самра

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Център
9

41 000 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Център

Двустаен тухлен апартамент, с площ от 68 кв.м., на втори етаж. Жилището се състои от спалня, всекидневна с кухненски кът, трапезария, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси. Трапезарията е отделена от кухненския кът с плъзгаща врата и е възможно да се обособи като втора спалня. Подовите настилки са ламиниран паркет и теракота, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Дограма - ПВЦ. Отопление - климатик. Апартаментът е с източно и западно изложение. Жилището се отдава напълно обзаведено и оборудвано.
СГРАДА: Апартамент разположен на втори етаж в пет етажна тухлена сграда - ново строителство. Сградата не разполага с асансьор. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в ЦГЧ. В близост на идеален център, училища, детска градина, търговски обекти, заведения, пешеходна зона. Спокоен район.
ПРЕДИМСТВА: Напълно обзаведен и оборудван. Нисък етаж. Отлично местоположение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333383!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Двустаен апартамент в Ямбол, Златен рог
13

23 008 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Златен рог

Двустаен, маломерен, тухлен апартамент, с площ от 56,83 кв.м., на шести етаж. Жилището се състои от хол, спалня, кухня, коридор, баня със санитарине възел и обща тераса. Подови настилки с мокет и теракота, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Дограмата е дървена. Апартаментът е с изцяло южно изложение. Прилежащо мазе, с площ от 4,68 кв.м. Имотът е подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Жилището е разположено на шести етаж от девет етажна тухлена сграда, строена 80 - те години. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартамент в кв.Златен рог, в близост до Градски парк, спортни площадки, верига магазини, училище, детска градина. Уредена инфраструктура. Лесен достъп до автобусен транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Уреден квартал. Изцяло южно изложение. Добро състояние на имота.
Обади се СЕГА и цитирай този код 333279!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
10

26 076 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
1

32 640 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Включване в ново строителство. Двустаен, тухлен апартамент, ново строителство, с площ от 72,53 кв.м. с общите части и чиста жилищна площ от 64,13 кв.м., на втори етаж. Сградата е в процес на строеж. Апартаментът ще бъде издаден на замазка и на шпакловка. Състои се от просторна дневна, спалня, санитарен възел и две тераси. Газ - на тапа. МDF врати. Алуминиева дограма. Апартаментът е с източно и западно изложение. Сградата ще бъде въведена в експлоатация през 2019 година. Към имота се предлагат и гаражи на отделна продажна цена.
СГРАДА: Пететажна масивна жилищна сграда, в процес на строеж. Сградата ще разполага с асансьор. Луксозни общи части. Пусков срок - 2019 година
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна част на града. Имотът се намира в най-тихия и търсен район на града - на 5 минути пеша от центъра. Тих и спокоен район. В близост всички комуникации на града
ПРЕДИМСТВА: Ново строителство. Добро местоположение и разпределение на стаите.
Обади се СЕГА и цитирай този код 332850!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
19
Имота се предлага - Само от Адрес

36 302 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА!!! Тристаен тухлен апартамент, с площ от 91,50 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от голям и просторен хол, две спални, трапезария с кухненски бокс, коридор и баня с общ санитарен възел. Има преход от хола към едната спалня. Две тераси - на едната спалня и обща за хола и втората спалня. Подови настилки с естествен паркет и балатум, стените са с латекс. Коридорът е на мозайка и латекс. Банята със санитарния възел е на боя и мозайка. Дървена дограма. Апартаментът е с източно, южно и северно изложение. Прилежащо мазе, с площ от 13,30 кв.м.
СГРАДА: Апартамент, разположен на четвърти етаж в четири етажна тухлена сграда. Сградата не разполага с асансьор. Много добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в ЦГЧ. В близост до детска градина, училище, банкови институции, търговски обекти, кафенета. Много добро местоположение. Облагороден район.
ПРЕДИМСТВА: Локация. Просторен и функционален апартамент. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 332796!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.