Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Апартаменти в Ямбол

Тип: Двустаен апартамент, Тристаен апартамент, Многостаен апартамент, Мезонет, Едностаен апартамент, Боксониера;
424 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Двустаен апартамент в Ямбол, Васил Левски
13

30 677 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Васил Левски

САМО ОТ АДРЕС!!! Двустаен тухлен апартамент, с площ от 62 кв.м., на осми етаж. Жилището се състои от просторен хол, кухня, спалня, коридор и баня със санитарен възел. Една тераса. Подовите настилки с ламиниран и естествен паркет. Стенни покрития - латекс и тапети. Банята със санитарния възел - фаянс и теракота, с душ - кабина. Смесени дограми. Сменени всички интериорни врати и входната врата. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът се продава с обзавеждането, което се вижда по снимките.
СГРАДА: Жилището се намира на осми етаж в осем етажна тухлена сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Васил Левски. Кварталът е с добре уредена инфраструктура, районът е тих и спокоен в непосредствена близост до центъра на града, училища, кооперативен пазар.
ПРЕДИМСТВА: Функционален и просторен апартамент в непосредствена близост до центъра, удобен транспорт до всички точки на града. Добро състояние на имота..
Обади се СЕГА и цитирай този код 332536!
0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
17
Офертата е с намалена цена

55 000 EUR /61 200 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Тристаен тухлен апартамент, ново строителство, с площ от 89,60 кв.м., с общите части, на четвърти етаж. Чиста жилищна площ от 82,56 кв.м. Жилището се състои от все спални, дневна с кухненски кът, баня със санитарен възел, отделен санитарен възел и две тераси. Едната тераса е обща за двете спални. Подови настилки с ламинира паркет, стените са с латекс. Банята и санитарните помещение са на фаянс и теракота. Дограма - ПВЦ. Апартаментът е с изцяло западно изложение. Прилежаща таванска стая, площ от 4,46 кв.м. Имотът се продава с обзавеждане и оборудването, което се вижда по снимките. Отопление на газ и климатици.
СГРАДА: Четириетажна тухлена сграда, ново строителство от 2003 година. Много добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен тухлен апартамент в централната градска част. Жилището е разположено на лесно достъпно място в близост до всички комуникации. Удобен градски транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Локация. Отлично изложение. С обзавеждане.
Обади се СЕГА и цитирай този код 332519!
0888695523, 046620518, Милена Шевкенова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
7

24 031 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен, маломерен, тухлен апартамент, с площ от 55 кв.м., на осми етаж. Жилището е без преход и се състои от хол, спалня, кухня, санитарен възел. Подовите настилки на естествен паркет и мокет, стените са на латекс и тапети. Санитарният възел е на теракота и фаянс. Дограма - сменена с ПВЦ. Апартаментът е с изцяло южно изложение. Прилежащо таванско помещение и мазе. Възможност да се ползва стаичката между етажите. Продава се с обзавеждане.
СГРАДА: Апартамент ситуиран на осми етаж в жилищна масивна сграда. Тип строителство - тухла. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части и околоблоково пространство.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Кварталът е в непосредствена близост до централната част на града. Предпочитано място. Наличие на всички необходими комуникации - детска градина, държавни и социални институции, училища.
ПРЕДИМСТВА: Централна градска част. Светъл и слънчев апартамент. Обзаведен.
Обади се СЕГА и цитирай този код 332302!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
24

52 152 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Тристаен, тухлен апартамент, ново строителство, с площ от 68,22 кв.м., на четвърти етаж. Имота е след основен ремонт от 2016 година. Жилището се състои от две спални, просторен хол, баня със санитарен възел и две тераси. Едната тераса е обща за двете спални. Подови настилки с ламиниран паркет, стените са с латекс. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Нови ВиК и ел инсталации. Дограмата е с ПВЦ. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе. При продажба остава частично обзавеждане и оборудване.
СГРАДА: Апартаментът се намира на четвърти етаж от шестетажна жилищна сграда, строена 2005 г. Сградата разполага с асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен тухлен апартамент в ЦГЧ. В района детска градина, училище, търговски обекти, обществени институции. Комуникативен район.
ПРЕДИМСТВА: Ново строителство. Имот в много добро състояние. Подходящ за нанасяне - веднага!
Обади се СЕГА и цитирай този код 332208!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
8

23 519 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен, тухлен апартамент с площ от 53 кв. м., на първи етаж. Жилището е подготвено за ремонт и се състои от хол, спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Апартаментът е без тераса. Има преход от хола към спалнята. Подови настилки - замазка, стени с мазилка. Банята със санитарен възел е със сменени ВиК инсталация, подготвена за полагане на фаянс и терекота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартаментът е със западно и северно изложение. Имотът се продава със закупения за ремонта гипскартон 135 кв.м., теракота 20 кв.м. и ламиниран паркет за спалнята. Подходящ за нанасяне, след довършване на ремонта.
СГРАДА: Тухлен блок от 60-те год. Жилището е ситуирано на първи жилищен етаж в четири етажна сграда. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Централна градска част, с възможност за паркиране пред блока. Недалеч от детски градини, училища, супермаркети, държавни институции, банки.
ПРЕДИМСТВА: Непосредствена близост до центъра на града. Нисък етаж. Възможност за проява на индивидуалност.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331928!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Граф Игнатиев
12

34 768 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Граф Игнатиев

Тристаен тухлен апартамент, с площ от 93 кв.м., на пети етаж. Жилището се състои от две спални, хол, трапезария с кухня, коридор, баня и отделен санитарен възел. Две прилежащи тераси. Има преходност от хола към трапезарията и от трапезарията към кухнята. Подовите настилки са ламинират паркет и балатум, стените са с тапети и латекс. Коридорът е с вграден гардероб. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Четири камерна ПВЦ дограма. Апартаментът е със северно и южно изложение. Прилежащо мазе с площ 4,70 кв.м.
СГРАДА: Апартамент разположен на пети етаж в осем етажна тухлена сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв. Граф Игнатиев. В близост до детска градина, колеж, верига хипермаркети, търговски обекти, заведения, автобусни спирки. Изход към главна улица.
ПРЕДИМСТВА: Просторен апартамент, на хубаво място в квартала. Добре поддържано жилище. Предпочитан квартал.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331720!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, Христо Ботев
3

15 850 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, Христо Ботев

Едностаен панелен апартамент, с площ от 46 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от хол, кухня, баня със санитарен възел и южна тераса. Подовите настилки са с балатум, стените са с тапети. Банята със санитарния възел е на мозайка и блажна боя. Дограма - дървена. Апартаментът е с южно изложение. Прилежащо мазе. Жилището е за основен ремонт. Възможност за преустройство в двустаен апартамент.
СГРАДА: Апартамент разположен на четвърти етаж в пет етажна панелна сграда. Сградата не разполага с асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока. Наличие на зелени площи.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Едностаен панелен апартамент в малък жилищен комплекс - Христо Ботев. В близост се намира детска градина, магазини за хранителни стоки и стоки за бита, заведения, бензиностанции. Удобен градски транспорт, с автобусни линии 2,5,20,25 и др.
ПРЕДИМСТВА: Просторен апартамент, с добро разположение на стаите. Южно изложение. Намира се в динамичен район, с бърз транспорт.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331542!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
15

44 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Тристаен тухлен апартамент, с площ от 87 кв.м., на седми етаж. Жилището се състои от две спални, трапезария и хол в едно, коридор и баня с отделен санитарен възел. Две тераси. Подовите настилки са на ламиниран паркет, стените са с латекс. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Вътрешна изолация, PVC - дограма, троен стъклопакет- 6 камерна. Подменено ВиК и ЕЛ инсталация. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе. Жилището е в много добро състояние. Продава се напълно обзаведен и оборудван.
СГРАДА: Апартаментът се намира на седми етаж от девет тухлен блок.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът се намира на много комуникативно място, в близост до търговски обекти, училище, детска ясла и детска градина, поликлиника, пазар. В района има и спирки на автобуси.
ПРЕДИМСТВА: Топъл и светъл апартамент. Нов паркинг с много паркоместа.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331482!
0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
11

33 234 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен апартамент, с площ от 61 кв.м., на шести етаж. Жилището се състои от спалня, кухня, хол, коридор и баня със санитарен възел. Тераса обща за кухнята и спалнята и втора тераса на хола. Подовите настилки са на балатум и мокет, стените са с тапети. Банята със санитарния възел е на мозайка и блажна боя. Дограма - дървена. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе. Жилището е за ремонт.
СГРАДА: Апартаменът е разположен на шести етаж в сграда ЕПК строителство, от 80-те години, в добро състояние и добре поддържани общи части. Зелени площи около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът се намира на много комуникативно място, в близост до търговски обекти, училище, детска ясла и детска градина, поликлиника, пазар. В района има и спирки на автобуси.
ПРЕДИМСТВА: Централна градска част. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331364!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
28

62 633 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888907699, 046620518, Таня Мирчева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Златен рог
10

38 347 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Златен рог

Тристаен панелен апартамент, с площ от 86 кв.м., на пети етаж. Състои се от две спални, хол, кухня, коридор, баня и отделен санитарен възел. Две тераси - едната е усвоена, втората е остъклена с винкел. Подови настилки с ламиниран паркет, теракота и замазка. Стени с латекс и мазилка. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота, с вана в банята. Коридорът е на теракота и дървена ламперия. Смесени дограми. Ролетни щори в едната спалня. Локално отопление. Спалните са с външна изолация. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе. Подходящ имот за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Жилището е разположено на пети етаж в осем етажна сграда. Тип строителство - панел. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в новата част на жк. Златен рог. В района на търговски обекти, детска градина, училище. Удобен градски транспорт. Спокоен и уреден квартал.
ПРЕДИМСТВА: Предпочитан квартал. Добро изложение и етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331084!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Златен рог
14

39 369 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Златен рог

Тристаен апартамент, с обща площ от 76 кв.м., на тринадесети етаж. Състои се от три отделни стаи, като всяка от стаите разполага със санитарен възел и прилежаща тераса. Стаите са затворени от общ коридор, има малка тераса и склад. Подови настилки с мокет. Стени с латекс. Дограмата е дървена. Всяка от терасите е остъклена с ПВЦ дограма. Външните прозорци на коридора са сменени с ПВЦ дограма. Сменени ел. инсталации. Всяко от стаите е с отделни партиди за ел.енергия и вода. Изцяло южно изложение. Подпоящ имот за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Жилището е разположено на тринадесети етаж в петнадесет етажна сграда. Тип строителство - ЕПК. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в жк. Златен рог. В района на търговски обекти, детска градина, училище. Удобен градски транспорт. Спокоен и уреден квартал.
ПРЕДИМСТВА: Изцяло южно изложение. Предпочитан квартал.
Обади се СЕГА и цитирай този код 331082!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
11

32 211 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен тухлен апартамент, с площ от 71 кв.м., на втори етаж, в сравнително нова кооперация. Жилището се състои от две спални - родителска и детска, кухня, коридор, баня със санитарен възел и две тераси. Подови настилки - теракота и корково покритие, стени - тапети и дървена ламперия. Дограма - дървена. Терасите са остъклени с винкел и с алуминиева дограма. Санитарен възел на фаянс и теракота. Апартаментът е с източно, южно и западно изложение. Продава се с частично обзавеждане. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Пететажна масивна жилищна сграда. Сравнително ново строителство.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в Широк център. В близост до гимназия, търговски обекти. Лесен достъп до главна улица.
ПРЕДИМСТВА: Добро местоположение. Нисък етаж. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 330866!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
10

33 234 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен апартамент с площ от 58 кв.м., на втори етаж. Състои се от хол, спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси. Подови настилки - естествен паркет. Стенни покрития - латекс и тапети. Санитарният възел е на фаянс и теракота. Дограма - дървена. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе преустроено в магазин, с лице на главна улица. Към имота има и ламаринен гараж, разположен в задния двор на жилищната сграда.
СГРАДА: Жилището е разположено на втори етаж. Тип строителство - тухла. Година на изграждане - 60 -те години.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Местоположението е отлично. Жилището се намира в централната градска част. В близост са разположени всички необходими комуникации.
ПРЕДИМСТВА: Просторен апартамент, добро изложение. Нисък етаж. Прилежащо мазе преустроено в магазин, с лице на главна улица.
Обади се СЕГА и цитирай този код 330707!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
12

41 670 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Двустаен апартамент, ново строителство, с площ от 76 кв.м с общите части, на трети етаж. Жилището се състои от дневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, коридор, баня със санитарен възел и две остъклени тераси. Подови настилки с ламиниран паркет и теракота. Стени с тапети и латекс. Банята със санитарен възел е на фаянс и теракота. Дограма - PVC. Окачен таван. Апартаментът е със западно и северно изложение. Прилежащо складово помещение с площ от 7,2 кв.м. Възможност за преустройство на тристаен, след усвояване на едната тераса. Сградата е въведена в експлоатация през 2012 г. Продава се с обзавеждане, без техника и диван.
СГРАДА: Апартамент разположен на трети етаж в пет етажна тухлена сграда, въведена в ескплоатация през 2012 година.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в близост до централна градска част и Градски парк, до търговски обекти, училище, заведения и на минути от пешеходната зона на града.
ПРЕДИМСТВА: Имот в много добро състояние. Просторен апартамент в предпочитан за живеене район.
Обади се СЕГА и цитирай този код 330581!
0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
12

35 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Многостаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
20

105 000 EUR

Многостаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0886266850, 046983535, Мария Делева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Васил Левски
11

45 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Васил Левски

Тристаен апартамент , тухлен, разположен на четвърти жилищен етаж с площ от 100 кв.м. Състои се от кухня, хол, две спални помещения, отделни санитарни възли. Прилежащи тераси на всички стаи. Подови настилки - балатум и мокет. Стени - латекс. Санитарни възли на фаянс и теракота. Дървена дограма. Изложение - юг, запад, север. Към апартамента има прилежаща таванска боксониера, без скосявания, годна за живеене. Състои се от стая, коридор и санитарен възел. Прилежащ гараж и мазе, съединени в едно с площ от 30 кв.м. и още толкова площ вкопана в земята. Жилището е подходящо за живеене след ремонт. След преустройство може да стане на дневна с три спални.
СГРАДА: Пететажна тухлена сграда. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартамента се намира в жк Васил Левски. Много лесен достъп до централната част на града. В близост спирки на градски транспорт, детска градина, училища, кооперативен пазар, автогара.
ПРЕДИМСТВА: Голям апартамент, с таванска боксониера за живеене и гараж. Непосредствена близост до централната част на града.
Обади се СЕГА и цитирай този код 330119!
0888907699, 046620518, Таня Мирчева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
10

19 940 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

Двустаен панелен апартамент, с площ от 66 кв.м., на трети етаж. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, коридор, баня със санитарен възел. Две тераси - едната е остъклена с ПВЦ дограма. Подови настилки с ламиниран паркет и мокет, стените са с тапети. Банята и санитарния възел са на фаянс и теракота. Смесени дограми. Апартаментът е с южно, западно и северно изложение. Прилежащо мазе. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване. При продажба остава частично обзавеждане.
СГРАДА: Апартамент, ситуиран на трети етаж в шест етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен панелен апртамент в кв. Г.Бенковски. В района на новопостроена детска градина, аптека, пощенски клон, търговски обекти, заведения. Удобен градски транспорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Голям и просторен имот. Среден етаж. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 329998!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
17

13 805 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.