Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Апартаменти в Ямбол

Тип: Двустаен апартамент, Тристаен апартамент, Многостаен апартамент, Мезонет, Едностаен апартамент, Боксониера;
443 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:

Тристаен апартамент в Ямбол, Диана
0

34 001 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Диана

ТРИСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 93 кв.м., на шести етаж. Жилището се състои от две спални, хол, трапезария с кухненски бокс, баня и санитарен възел. Обща тераса за хола и за едната спалня. Подови настилки - естествен паркет и мозайка - в коридора. Стенни покрития - латекс. Санитарните помещения са за ремонт, на фаянс, мозайка и боя. Дограма - дървена. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе от 7 кв.м., таванско помещение от 5 кв.м. Имотът е за ремонт.
СГРАДА: Жилището е разположено на шести етаж в осем етажна тухлена сграда. Сградата разполага с асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв.Диана. Имотът се намира в много предпочитан квартал. В околността са разположени всички комуникации - бензиностанции, заведения, институции, детски градини, училища, зелени площи и места за отдих. Удобство по отношение на градския транспорт.
ПРЕДИМСТВА: Предпочитан квартал. Голям и просторен апартамент. Добро местоположение. Отлично изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 341019!
0888695523, 046983535, Ренета Петрова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Диана
0

19 429 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Диана

ДВУСТАЕН панелен АПАРТАМЕНТ, с площ от 59 кв.м., на осми етаж. Жилището се състои от хол, спалня, кухня, килер и баня със санитарен възел. Две тераси - на хола и на кухнята, която е усвоена. Подови настилки с естествен паркет и теракота, стени с латекс и тапети. Банята със санитарния възел е на фаянс и теракота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Нова входна врата, с AL интериорни врати. Подово отопление - в кухнята и в хола. Апартаментът е с южно и северно изложение. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване. Прилежащо мазе.
СГРАДА: Панелна сграда, строена през 80-те години. Намира се на осми непоследен етаж. Добре поддържани общи части. Места за паркиране пред блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв.Диана. Кварталът е с добре уредена инфраструктура. Блокът се намира в близост до автобусни спирки, детска градина, училище, магазини.
ПРЕДИМСТВА: Уреден квартал. Добро състояние на имота. Приветлив и слънчев апартамент.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340912!
0882041595, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

35 790 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

31 444 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ТРИСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 81,60 кв.м., на пети етаж. Жилището се състои от хол, две спални, кухня, коридор и баня с отделен санитарен възел. Апартаментът е с две тераси. Има преход от хола към едната спалня. Подови настилки - естествен паркет и теракота, стени с тапети. Банята и санитарния възел са на фаянс и мозайка, за ремонт. Дограмата е дървена. Апартаментът е със западно, северно и южно изложение. Имотът се продава с частично обзавеждане. Прилежащо мазе. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Масивна тухлена сграда на осем етажа. Разполага с работещ асансьор. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в близост до Областна управа, банкови клонове, градски парк и търговски обекти. Комуникативен район.
ПРЕДИМСТВА: Местоположение. Добра цена. Просторен апартамент, с възможност за преустройство.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340705!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

14 827 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 106 кв.м., на четиринадесети етаж. Жилището се състои от две спални, кухня, хол, баня, мокро помещение и отделен санитарен възел. Две тераси. Подовите настилки са с балатум и теракота, стените са с тапети. Санитарните помещения са на фаянс и теракота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартаментът е с южно и западно изложение. Прилежащо таванско помещение от 9 кв.м.. Имотът е подходящ за нанасяне - след козметично освежаване.
СГРАДА: Апартамент разположен на четиринадесети етаж. Тип строителство - ЕПК. Добре поддържани общи части. Сградата разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в кв. Георги Бенковски, с добре уредена инфраструктура. Сградата се намира на комуникативно място, в близост до спирки, магазини, заведения.
ПРЕДИМСТВА: Добра цена. Панорамна гледка. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340599!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

13 600 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ЕДНОСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 40 кв.в., на трети етаж. Жилището е след частичен ремонт и се състои от кухня, просторен хол, коридор и сервизно помещение. Усвоена тераса на кухнята. Подови настилки - ламиниран паркет, стени с тапети. Сервизно помещение - с ПВЦ плоскости и теракота. Ново кухненско обзавеждане. ПВЦ дограма. Апартаментът е с източно изложение. Прилежащо мазе.
СГРАДА: Апартаментът се намира на трети етаж в сграда тип - ЕПК. Поддържани общи части и околоблоково пространство. Сградата разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Едностаен апартамент в жилищен комплекс ”Георги Бенковски”. В близост има училище, детска градина. Удобен градски транспорт, автобусни линии 2,5,20,25. Жилището е разположено на лесно достъпно място.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Нисък етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340365!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

25 000 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ТРИСТАЕН панелен АПАРТАМЕНТ, с площ от 104 кв.м., на седми етаж, в добро състояние. Жилището се състои от хол, две спални, кухня, коридор, баня, килер и отделен санитарен възел. Две тераси. Подови настилки с ламиниран паркет и теракота, стени на тапети и латекс. Санитарните помещения са на фаянс и теракота, в добро състояние. ПВЦ дограма. Апартаментът е с източно, южно и северно изложение. Прилежащо мазе. Продава се частично обзаведен. Имотът е подходящ за нанасяне, веднага.
СГРАДА: Жилището е разположено в панелна сграда, на седми последен етаж. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части и места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв.Георги Бенковски. В близост се намират магазини, заведения, аптека. Удобство по отношение на градския транспорт. В района са разположени множество спирки.
ПРЕДИМСТВА: Апартаментът е с добро състояние и изложение. Частично обзаведен.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340319!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Център
0

31 700 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Център

ДВУСТАЕН, тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 60 кв.м, на втори етаж. Жилището се състои от спалня, просторен хол, кухня с кухненски бокс, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси. Подови настилки с естествен паркет и мокет, стени на тапети. Санитарен възел на фаянс и мозайка. Дограмата във всички стаи е дървена. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е подходящ за нанасяне, след ремонт.
СГРАДА: Апартаментът се намира на втори етаж, в тухлена сграда. Сградата не разполага с асансьор, добре поддържани общи части и околоблоково пространство.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Апартаментът се намира в централна градска част, в непосредствена близост до множество магазини, пешеходна улица, детска градина, училище. Комуникативен район.
ПРЕДИМСТВА: Много добро местоположение. Тухлено жилище. Нисък етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340284!
0888001926, 046620518, Атанаска Йорданова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

29 144 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ТРИСТАЕН панелен АПАРТАМЕНТ, с площ от 104 кв.м., на четвърти етаж. Жилището е преустроено и се състои от три спални, хол, кухня, баня, килер и санитарен възел. Три тераси - едната от които е усвоена. Има преход от хола към едната спалня и към кухнята. Подови настилки с ламиниран паркет, стените са с латекс. Санитарните помещения са на фаянс и теракота. Смесени дограми - ПВЦ и дървена. Апартаментът е с южно и северно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Апартамент, разположен на четвърти етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост до новопостроена детска градина, търговски обекти, заведения, пощенски клон, спортна площадка. Удобен градски транпорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Просторен и слънчев апартамент. Добро състояние на имота. Нисък етаж. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340216!
0882041595, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

15 339 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ДВУСТАЕН тухлен АПАРТАМЕНТ, с площ от 68 кв.м., на висок етаж. Жилището е след частичен ремонт и се състои от хол, спалня, кухня с усвоена тераса, мокро помещение и баня със санитарен възел. Остъклена тераса на хола. Има преход хола към спалнята. Подови настилки с балатум и естествен паркет, стените са с латекс. Санитарното помещение е на фаянс и теракота. ПВЦ дограма. Апартаментът е с южно и източно изложение. Прилежащо таванско помещение. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Апартаментът е разположен на дванадесети етаж от петнадесет етажна сграда. Тип строителство - ЕПК. Сградата разполага с работещ асансьор. Общите части са добре поддържани.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Жилището е разположено в жк. "Бенковски". В непосредствена близост има училище, автобусна спирка, детска градина, магазини, аптеки. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Панорамна гледка. Предпочитано изложение.
Обади се СЕГА и цитирай този код 340215!
0882041595, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

20 452 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ДВУСТАЕН панелен АПАРТАМЕНТ, с площ от 65 кв.м., на пети етаж, в добро състояние. Жилището се състои от хол, спалня, кухня, коридор и баня със санитарен възел. Две тераси. Подови настилки с мокет и ламиниран паркет, стени на тапети и латекс. Санитарното помещение е на фаянс и теракота, в много добро състояние. Дървена дограма. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Жилището е разположено в панелна сграда, на пети етаж. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части и места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв.Георги Бенковски. В близост се намират магазини, заведения, аптека. Удобство по отношение на градския транспорт. В района са разположени множество спирки.
ПРЕДИМСТВА: Апартаментът е с добро изложение. Локацията е отлична. Тих и спокоен район
Обади се СЕГА и цитирай този код 340211!
0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

30 166 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Едностаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

20 963 EUR

Едностаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

75 671 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

Уникален, дизайнерски, ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 101 кв.м., на четвърти етаж. Жилището е преустроено на просторен хол с трапезия и кухненски бокс, две спални, баня и отделен санитеран възел. Две тераси. Подови настилки с ламиниран паркет и гранитогрес. Стени с латекс, каменна облицовка и тапети. Всички стени са с гипскартон. Изолация на пода с фибран. Банята и санитарния възел са на нови фаянс и теракота. ПВЦ дограма. Апартаментът е с южно, западно и северно изложение. Отоплание - газ. Прилежащо таванско помещение. Имотът е в отлично състояние, подходящ за нанасяне - веднага. Към имота има ГАРАЖ с площ от 21 кв.м., който се продава на отделна цена.
СГРАДА: Апартамент ситуиран на четвърти непоследен етаж в тухлена жилищна сграда. Сградата не разполага с асансьор. Поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в ЦГЧ. В близост на училище, детска градина, търговски обекти, банкови и обществени институции. Комуникативен район.
ПРЕДИМСТВА: Стилен, бутиков апартамент. Локация. Възможност за нанасяне - веднага.
Обади се СЕГА и цитирай този код 339824!
0882041595, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

26 843 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ, с площ от 96 кв.м., на четвърти етаж. Жилището се състои от две спални, кухня, хол, баня, килер и отделен санитарен възел. Две тераси - на кухнята е остъклена с ПВЦ дограма. Кухненският кът е изнесен на остъклената тераса. Подовите настилки са с ламиниран паркет, стените са с латекс. Банята и санитарния възел са на ПВЦ плоскости и теракота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Апартаментът е с южно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е след ремонт, подходящ за нанасяне - веднага. Продава се с частично обзавеждане.
СГРАДА: Апартамент разположен на четвърти етаж. Тип строителство - ЕПК. Добре поддържани общи части. Сградата разполага с работещ асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се в кв. Георги Бенковски, с добре уредена инфраструктура. Сградата се намира на комуникативно място, в близост до спирки, магазини, заведения.
ПРЕДИМСТВА: Уреден квартал. Имот след ремонт. Среден етаж.
Обади се СЕГА и цитирай този код 339729!
0882041595, 046983535, Христина Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

26 076 EUR

Тристаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

ТРИСТАЕН, тухлен АПАРТАМЕНТ с площ от 90 кв.м., на осми етаж. Жилището се състои от хол, две спални, кухня, коридор и баня с отделен санитарен възел. Апартаментът е с две терасr. Има преход от хола към едната спалня. Подови настилки - естествен паркет и балатум, стени с тапети. Банята и санитарния възел са на фаянс, боя и мозайка. Дограмата е дървена. Апартаментът е със западно, южно и северно изложение. Имотът се продава с частично обзавеждане. Прилежащо мазе. Подходящ за нанасяне, след козметично освежаване.
СГРАДА: Масивна тухлена сграда на осем етажа. Разполага с работещ асансьор. Добре поддържани общи части.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Тристаен апартамент в близост до Областна управа, банкови клонове, градски парк и търговски обекти. Комуникативен район.
ПРЕДИМСТВА: Местоположение. Добра цена. Просторен апартамент, с възможност за преустройство.
Обади се СЕГА и цитирай този код 339720!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Боксониера в Ямбол, Хале
0

12 782 EUR

Боксониера, Ямбол, Хале

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, ЦГЧ
0

25 565 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, ЦГЧ

0888001894, 046620518, Мария Илиева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Двустаен апартамент в Ямбол, Георги Бенковски
0

17 384 EUR

Двустаен апартамент, Ямбол, Георги Бенковски

ДВУСТАЕН панелен АПАРТАМЕНТ, с площ от 62 кв.м., на втори етаж. Жилището се състои от спалня, кухня, хол, коридор и баня със санитарен възел. Открита тераса към хола и усвоена тераса на кухнята. Подови настилки с ламиниран паркет, стените са с латекс и тапети. Коридорът е на ламиниран паркет и латекс. Банята и санитарния възел са с нови фоанс и теракота. Дограмата е сменена с ПВЦ. Частично поставена външна и вътрешна изолация. Апартаментът е с източно и западно изложение. Прилежащо мазе. Имотът е в много добро състояние, подходящ за нанасяне - веднага. При продажба остава частично обзавеждане и оборудване.
СГРАДА: Апартамент, разположен на втори етаж в осем етажна панелна сграда. Сградата разполага с работещ асансьор. Поддържани общи части. Места за паркиране около блока.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Двустаен апартамент в кв. Георги Бенковски. В близост до новопостроена детска градина, търговски обекти, заведения, пощенски клон, спортна площадка. Удобен градски транспорт. Уредена инфраструктура.
ПРЕДИМСТВА: Добро състояние на имота. Нисък етаж. След ремонт. Частично саниран.
Обади се СЕГА и цитирай този код 339701!
0882217338, 046620518, Стоян Славов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.