Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Офиси под наем в Пловдив

Тип: Офис;
15 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:
Офис под наем в Пловдив, Кършияка
6

400 EUR

Офис, Пловдив, Кършияка

АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ представя на Вашето внимание,един луксозен офис с (90 кв.м. ЧЖП) на 7-ми етаж в луксознозавършена бизнес сграда. Имотът е завършен и обзаведен, състоящ се от едно отворено пространство, което може спокойно да се прегради на две части. обзаведена кухня, баня и тоалетна. Предлага панорамна гледка към река Марица, тепетата на град Пловдив и планина Родопи. В непосредствена близост ще откриете всичко необходимо за вашия бизнес и за отдиха на вашите гости и клиенти. Имотът има сигнално охранителна техника, кабелна телевизия, оптичен интернет, пожароизвестяване, видеонаблюдение, диодно осветление, два климатика. В близост ще откриете луксозни места за храна и почивка, СПА център, ресторанти за бързо хранене, тенис кортове, басейн, фитнес, банки, преводи, застрахователни компании, счетоводни кантори, парк и други. В сградата на партерното ниво се помещава банка. Наем: 400 евро без ДДС, 480 евро с ДДС.
СГРАДА: Бизнес сграда с остъклена фасада, контролиран достъп и асансьор.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на едно от най-комуникативните места в града, до хотел Новотел Пловдив , хотел Санкт Петербург , Международен панаир Пловдив .
ПРЕДИМСТВА: Добра локация и възможност за наемане на две паркоместа.
Обади се СЕГА и цитирай този код 307658!
0888003032, 0888003032, Данаил Михов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в Пловдив, Кършияка
4

600 EUR

Офис, Пловдив, Кършияка

АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ представяме на Вашето внимание офис (120 кв.м.) намиращ с на партерен етаж в жилищна сграда . Разполага с голяма витрина (13 метра). Представлява едно отворено пространство, баня и тоалетна, с възможност да се направи кухня по желание на клиента. Има възможност помещението да се прегради съобразно нуждите на клиента. Наем: 600 евро без ДДС, 720 евро с ДДС.
СГРАДА: В близост ще откриете луксозни места за храна и почивка, СПА център, ресторанти за бързо хранене, тенис кортове, басейн, фитнес, банки, преводи, застрахователни компании, счетоводни кантори, парк и други.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Намира се на едно от най-комуникативните места в града, до хотел Новотел Пловдив , хотел Марица , Международен панаир Пловдив . На пешеходно разстояние ще откриете всичко необходимо за вашия бизнес и за отдиха на вашите гости и клиенти.
ПРЕДИМСТВА: Има възможност за наемане на две паркоместа
Обади се СЕГА и цитирай този код 307655!
0888003032, 0888003032, Данаил Михов

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в Пловдив, Кючук Париж
3

1 200 EUR

Офис, Пловдив, Кючук Париж

0885701501, 0885701501, Анита Юрукова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.