Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Офиси под наем в София

Тип: Офис;
163 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:


Офис под наем в София, Яворов
7

510 EUR

Офис, София, Яворов

0884722121, Александър Димитров

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Офис под наем в София, Манастирски ливади - изток
6

1 534 EUR

Офис, София, Манастирски ливади - изток

Представяме ви офис с обща площ от 180 кв.м в известна офис сграда на бул. България. Офисът е тип „open space”. Има възможност да бъде преграден със стъклени стени според желанията на бъдещите наематели, което ще бъде за сметка на наемодателя. Помещенията са с обособени и отделени са санитарните помещения и кухненски бокс. Офис площта е разположена на един етаж . Окабеляване степен - 6 А. Луксозни общи части , асансьор и подсигурени паркоместа в сутеренните нива с вход рампа, които се обект на договаряне. В цената влиза 1 /едно/ паркомясто . Има възможност за още 1 /едно/ паркомясто, които се обект на договаряне . Допълнително се начислява такса поддръжка в размер на 1 евро на кв.в , Към цената е включено ДДС .
СГРАДА: Сградата се състои от пет секции и седем входа. На партерния етаж на всяка от секциите са разположени магазини. Офис помещенията са решени в съответствие със съвременните тенденции като отворени пространства. Фасадите са решени като окачени, изпълнени в комбинация от стъкло, клинкер и етернит.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Разположението на сградата е на един от главните градски булеварди бул. "България". Районът се е утвърдил като офис дестинация с множество офис сгради главно клас " А", банки, хотели, които от своя страна обслужват интензивно застроена територия с нови жилищни сгради.
ПРЕДИМСТВА: Локация.. Комуникациите с всички точки на града се извършват лесно и удобно, както с автомобил така и с разнообразните възможности на градския транспорт.
Обади се СЕГА и цитирай този код 324048!
0882635279, 0882635279, Лилиан Иванова

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.