0888 11 22 00

Цех/Склад, продажба, Белослав

Код на имота: 433467

Цех/Склад, продажба, Белослав

Цех/Склад, Белослав, 433467, Снимка 1
Цех/Склад, Белослав, 433467, Снимка 2
Цех/Склад, Белослав, 433467, Снимка 3
Само от Адрес
Белослав
1235 кв.м.
350 000
Цех/Склад
141 преглеждания
283 €/кв.м.

Описание

Площ: 1235 кв.м.

Тип Имот: Цех/Склад

Ниво на обзавеждане: Частично обзаведен

Отопление: Друго

По проект върху терена са изпълнени две основни сгради на един етаж: Основен склад с офис помещение с площ от 936 кв.м. и допълнителен склад с площ от 290 кв.м.. В по-големия основен склад има работно помещение; санитарно-битови помещения за обслужващия персонал и микрокухненски блок със зала за хранене, където всички ястия са се доставяли отвън / кетъринг / и същия служил само за претопляне и раздаване на храната. Оборудването на кухненският блок е изпълнено по съответните технологични проекти. В по-малката втора сграда е разположено складово помещение, с два отделни подхода. Сградите са построени на два етапа. В началото е изградена сградата, състояща се от основен склад с офис помещение, а след това е изградена втората по-малка сграда. Конструкцията на двете сгради е от метални ферми покрити със сандвич панели с изолационна сърцевина от минерална вата / негорими /, а външните стени са стенни сандвич панели с изолационна сърцевина от минерална вата / негорими /. Вътрешните стени са от лека конструкция и гипсокартон, а дограмата е алуминиева. Двете халетата са изградени от ригелна конструкция с термо панели, а пода е от шлайфан бетон. С изградени битови помещения / бани, тоалетни, съблекални и офис с площ от 63 кв.м. Обектът е с всички необходими прилежащи комуникации: електрозахранване с мощност от 180 kw, вода, канал, пожароизвестяване и мълниезащита В него има изградена система за видеонаблюдение с шест видеокамери.

Свободни складови площи, обособени в две сгради / халета / с обща площ над 1200 кв.м. изградени по всички изискванията през 2013 г.. В помещенията е работено активно и осъществявана производствена дейност от екип от 30 души, на две смени до края на 2014 г. Към момента производството е преустановено, не се приемат и изпълняват поръчки, а складовите площи са свободни за бизнес и ползване по предназначение. УПИ с площ от 4381 кв.м., находящ се в гр.Белослав, област Варна, ул.“Стадиона“, отреден по ОУП за „Други обществено-обслужващи дейности“. Парцелът е ограден, с контролиран достъп и видеонаблюдение. Около сградите има бетонова настилка с площ от 1100 кв.м.. С възможност за приемане и обработка на тирове.

Този имот се намира в гр. Белослав. Разположен на изключително комуникативно място. До плавателен канал, в близост до пристанище и на 50м от главния път за гр.Варна. На 100м от центъра на града, на 150м от ферибота на гр. Белослав и на 18 км от гр.Варна

Две нови и модерни сгради изпълнени по индивидуален проект през 2013 г. Отлична локация, с прилежащи всички необходими комуникации и удобни транспотни връзки. Добри условия за успешен бизнес.

Обади се СЕГА и цитирай този код 433467.

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Валентин Вълчев

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване