Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Мениджмънт | Адрес Недвижими Имоти

A A A

Гергана ТенекеджиеваИзпълнителен директор
Гергана Тенекеджиева

 

Гергана Тенекеджиева работи в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. Професионалното ѝ развитие започва като консултант в „Адрес Недвижими имоти“, Бургас. Две години по-късно става мениджър в компанията работеща предимно с рускоговорящи клиенти „Ключ България“, която е част от холдинга AG Capital. През 2010г. поема кантора Север в „Адрес Недвижими имоти“, а от 2014 г. е назначена за Регионален мениджър за гр. Бургас. От април 2019 е Изпълнителен директор на компанията.


Има завършено висше образование по специалността „Мениджмънт“ в Икономически университет, Варна.

 
Е: gbahchevanova@address.bg

 

 

Галин ГавраиловРегионален мениджър - София
Галин Гавраилов

 

Галин Гавраилов е роден в Добрич през 1979 г. Завършил е Право през 2007 във ВСУ. Владее английски и руски език. В Адрес недвижими имоти е от 2003 г. когато започва като консултант, от 01.01. 2007г. става мениджър на кантора “Цар Освободител” регион Варна и от 01.03.2019г. е регионален мениджър на регион София.

 

 

Е: ggavrailov@address.bg

 

 

Димитринка КостадинчеваРегионален директор - Варна
Димитринка Костадинчева

 

Димитринка Костадинчева започва кариерата си в „АДРЕС Недвижими имоти” през м. февруари 1996 г. Участвала е като ръководител на много ключови проекти, свързани с развитието на компанията и израстването й до най-голямата национална компания в областта на недвижимите имоти.

 

В добавка към висшето си образование има допълнителни квалификации – „Управление на персонала”, „Управление на организацията” и „Маркетинг и управление на качеството”.

 

От 2006 г. заема позицията Регионален директор за гр. Варна.

 

Т: 052 605 805 
Е: dkostadincheva@address.bg

 

 

 

Десислава МилошевичРегионален мениджър - Пловдив
Десислава Милошевич

 

Десислава Милошевич започва работа в Адрес недвижими имоти началото на 2004 година като консултант. През 2006 година става мениджър в компанията на кантора „Надежда“. През годините е поемала ръководството на кантори „Възраждане“ и „Център“. От ноември 2013 година заема длъжността регионален мениджър на регион Пловдив в Адрес.


Преди да започне работата си в Адрес е развивала собствен бизнес в областта на търговията.


Владее испански и сърбо-хърватски език.

 

Т: 032 65 65 00
Е: dmilohevich@address.bg

 

Димитър ЖелязковРегионален мениджър - Бургас
Димитър Желязков

 

Работи в Адрес от 2013 и започва като консултант по недвижими имоти. За по-малко от година става мениджър на кантора и управлява успешно свой екип от консултанти. Завършил е финансов контрол и има дългогодишен опит в банковата сфера и в сферата на недвижимите имоти. От април 2018 е регионален мениджър за Бургас.


 

 

Е: d.zhelyazkov@address.bg  

 

Роза Дивлева

Маркетинг мениджър
Роза Дивлева

 

Роза се занимава с маркетинг от повече от 15 години, преди това има 10 години в рекламата и медиите. Ръководила е различни агенции и маркетингови екипи в България и чужбина. Има магистърска степен по бизнес администрация от Технически университет София и магистърска степен по Българска филология от СУ "Св. Климент Охридски", както и няколко следдипломни квалификации по маркетинг към университета Wharton, Pennsylvania и Мениджмънт на луксозни брандове към Universita Bocconi, Milano. 

 

Т: 0884 03 56 28
Е: rdivleva@address.bg

 

 

 

Илиян ИлиевМениджър финанси
Илиян Илиев

 

Завършил Стопанската академия „Д. А. Ценов” през 2003 г. с магистърска степен „Счетоводство и контрол”. Година по-късно започва работа в АДРЕС на позицията Финансов специалист.

 

От 2006 г. заема поста Финансов мениджър.

 


Е: i_dimitrov@address.bg

 

 

Снежана ТодороваГлавен юрист
Снежана Тодорова

 

Работи в АДРЕС от 2006 г. като Старши юрист на регион Варна, а от 2008 г. е Главен юрист на компанията.

 

От 2003 г. е член на Адвокатска колегия Варна.

 


Е: stodorova@address.bg

 

 

 


 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.