Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Партньори на Адрес | Адрес Недвижими Имоти

A A A

 

agcapitalАДРЕС е част от Ей Джи Кепитъл АД (AG Capital)  най-голямата българска холдингова компания, която инвестира в бизнеси, свързани с недвижимите имоти.


ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ: Благодарение на бизнес направленията на компаниите от групата на AG Capital, АДРЕС може да предложи и редица услуги съпътстващи покупко-продажбата на имот.
Ей Джи Кепитъл е мажоритарен собственик на компании от секторите:

Консултантски услуги за офис търговски площи

Брокерски услуги за жилищни площи

Финансови услуги свързани с недвижимата собственост – ипотеки, оценки, ипотечно финансиране и други

Застраховки

Инвестиционни покупко-продажби


Повечето от тези компании се нареждат сред водещите три в съответния бизнес сегмент.
Чрез компаниите от Групата на Ей Джи Кепитъл АДРЕС може да предложи на своите клиенти пълно обслужване и гарантиран професионализъм:

 

Forton InternationalForton International
Консултира, отдава под наем и продава бизнес имоти: търговски центрове, офис сгради и логистични площи. Партньор на Cushman & Wakefield за България и Македония. За контакт: 02 805 90 90; www.forton.bg

.

 

Кредит ЦентърКредитЦентър
Консултация и съдействие за отпускане на ипотечни, потребителски и фирмени кредити и всички видове застраховки.Чрез нея нашите клиенти могат да се възползват от най-добрите оферти на пазара. За контакт: 0800 12 700; www.creditcenter.bg.

 

Адванс Адрес Eкспертни ОценкиАдванс Адрес Eкспертни Оценки
Оценки на недвижими имоти, земеделски земи и трайни насаждения, машини и съоръжения, търговски предприятия, вземания и нематериални активи. За препоръка колегите от АДРЕС получават 15% от цената на изготвената оценка. За контакт: 0800 15 088; www.ocenki.bg.

 

 

Unique Estates

 

Unique Estates
Unique Estates е специализирана консултантска компания за работа с клиенти и имоти в луксозния и корпоративния сегмент. Вече десет години е лидер и безспорен авторитет на пазара. За контакт: 0882 600 600; www.ues.bg.

 

 

Имотека АДИмотека 
Иновативна и амбициозна компания, която предлага цялостно обслужване в областта на недвижимите имоти. Имотека има за цел да осигури възможно най-доброто обслужване на всички свои клиенти. За контакт: 0889 70 70 70; www.imoteka.bg.

 

 

Фронтекс ИнтернешънълФронтекс Интернешънъл
Придобива и реализира портфейли със задължения към банки, комунални компании и други дружества. Събиране на вземания по телефон, с писмена кореспонденция, посещение на адрес и други. Съдебно събиране чрез Фронтекс Лигъл Сървисиз. Кол-центърът предлага верификации на данните и телемаркетинг. За контакт: 02 439 04 36; www.frontex.bg.

 

BLD

 

BLD

BLD е строително-инвестиционна компания, специализирана в изграждането на качествени жилищни проекти. Проектите в партньорство с АДРЕС са Kakao, Sophie, Domino, Metlichina, ALBA.За контакт: 02 805 19 10; home @bld.bg.

 

  

ИНТЕЛИУЕЙ

ИНТЕЛИУЕЙ 
Аутсорсинг компания, обслужваща чуждестранни клиенти в областта на поддръжката и управлението на недвижими имоти, както и свързани с това финансово-административни услуги. Работи по над 200 недвижими имота в Германия и постоянно привлича нови клиенти. За контакт: 02 447 23 88; intelliwayservices.com

 

 

 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.