Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Препоръки от нашите клиенти | Адрес Недвижими Имоти

A A A

 

Венцислава ЧепишеваВинаги съм си мечтала за собствен дом!
Венцислава Чепишева
Директор "Програми и проекти"
в радиомрежа, гр. София.
Живеех дълго време под наем и винаги съм си мечтала за собствен дом. Напоследък цените на имотите претърпяха доста корекции.
Познавах се с имотна консултантка на АДРЕС от години, но един ден случайно се видяхме и я помолих да ми помогне с търсене на поредния ми апартамент под наем. Тя обаче ме попита докога ще живея в чужди апартаменти и не искам ли собствен имот. Всичко стана много бързо. Видяхме се следващата вечер. Беше в средата на юли. Огледах три предложения. Един много приятен малък апартамент ми хареса. На другия ден го видях и останах очарована. Успяхме да уредим максимално бързо документите за кредит и въпреки отпускарския сезон, в края на септември вече се нанесох в имота.
Хората покрай мен не можеха да повярват, че за "нула" време успях да намеря и купя този симпатичен апартамент!

 
Диян ДиневБлагодарение на опита на АДРЕС скоро намерих купувач!
Диян Динев
собственик на фирма, гр. Варна
Имах нужда да продам апартамента си във Варна. Бях го купил с голям кредит и започнах да се затруднявам с погасяването на месечните вноски. Реших да използвам услугите на АДРЕС, защото са една от най-познатите марки, с най-много консултанти. Знаех, че купувачите са при тях. Консултираха ме за пазарната цена и започнаха да го предлагат. Държаха ме непрекъснато осведомен относно интереса към апартамента. Благодарение на опита им и рекламата, която направиха на моя имот, много скоро се намери купувач.
Благодаря на АДРЕС за чудесно свършената работа! Удовлетворен съм напълно! В момента съм отново клиент на АДРЕС!

 
Димо ЦоловПолучихме разнообразни и атрактивни предложения!
Димо Цолов
Председател на районен съд гр. Девня.
Имаме удоволствието да препоръчаме г-ца Илиана Чопкова - консултант при "Адрес недвижими имоти" АД, офис Приморски, гр. Варна, от чието съдействие за сдобиването ни с ново жилище останахме изключително доволни.
Г-ца Чопкова прие нашето възложение като лично предизвикателство и благодарение на проявената отзивчивост и внимателен персонален подход, имахме възможността да разчитаме на безрезервно и лоялно съдействие.
Благодарение на детайлното й познаване на предлаганите имоти в интригуващия ни район, въпреки ограниченото предлагане, получихме от г-ца Чопкова разнообразни и атрактивни предложения, които в значителна степен съответстваха на поставените от нас твърде специфични критерии.
Наред с интригуващите предложения и осигурения пълен достъп до тях, получавахме и пълноценна информация за всички оферти, както и обективен анализ и консултации при тяхното съпоставяне. Също така, след избора на конкретния имот, ни бе оказано адекватно съдействие и за защита на отстояваните от нас интереси при договаряне на условията по сделката.
В резултат на проявения професионализъм от г-ца Илиана Чопкова и внимателния й индивидуален подход към нашето възложение, имахме удоволствието да се сдобием с жилище, от чийто избор сме цялостно удовлетворени.
С настоящата препоръка изказваме и своите най-сърдечни благодарности на г-ца Илияна Чопкова.

 
Владимир СтоилковАДРЕС продадоха имота ми на добра цена за мен!
Владимир Стоилков
Управител на компания за финансови консултации, гр. София
Преди две години колега от бившата ми работа се похвали, че купува изгоден имот. Така разбрах за АДРЕС. Впоследствие и аз реших да купя имот. АДРЕС представляваше ексклузивно цялата сграда и имотите се купуваха за часове. Наскоро реших да продам имота, защото го бях купил с инвестиционна цел. Първата ми идея беше да пробвам сам. С мои познати бяхме стигнали до сделка, но нещата се объркаха. Тогава осъзнах, че губя ценно време и се обърнах отново към АДРЕС. Това беше точно по време на най-тежкия период за пазара на имоти. Бях се обезкуражил, че въобще няма да мога да го продам, защото имотът е голям, а има огромно предлагане. Купувачите станаха много взискателни и вече имаха голям избор. Много скоро АДРЕС продадоха имота ми на добра цена за мен! В момента също продавам апартамент чрез АДРЕС и съм сигурен, че ще има сделка много скоро.

 
Д-р Маргарита КалиноваКонсултантът на АДРЕС e истински професионалист!
Д-р Маргарита Калинова
гр. Балчик
Преди няколко месеца започнах да мисля за закупуване на апартамент във Варна. Съвсем случайно видях транспарант на сграда, която много харесах. Обадих се на посочения телефон и така станах клиентка на АДРЕС Недвижими имоти. Първото, което ми направи впечатление е работещото единство между коректност, индивидуален подход към клиентите и висок професионализъм. Всичко това ми създаде още от началото усещане за сигурност. И сега мога спокойно да кажа, че с АДРЕС всеки може да промени своя адрес и с това съдбата си дори. Мисля, че точно това се случи и с мен. Благодаря!
 

 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.