Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Имоти ново строителство от Адрес недвижими имоти

Населено място:

1

Жилищна сграда Изгрев

Новострояща се жилищна сграда в най-предпочитания район на ж.к. Изгрев в близост до парка, БИЛА, училище, детска градина. 

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

3

Жилищна сграда Виктори

Сградата се изгражда по последни строителни тенденции с тухли Wienerberger, пет-камерна дограма с нискоемисионно "К"-стъкло, двоен стъклопакет 32 мм., 10 см. топлоизолация, най- модерна силиконова мазилка. Предвиждат се луксозни общи части, под от гранит, стени на латекс, LED осветление. Проектирани са два асансьора, портиерна, общо помещение на всеки етаж за колела и детски колички. Влизането в сградата ще се осъществява чрез индивидуални карти за достъп. Отоплението е предвидено на ТЕЦ.

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

4

Жилищна сграда Сарафово

Ексклузивна жилищна сграда с А 16 от 2018 год. Всички апартаменти са ориентирани на юг към Бургаския залив.

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

3

Жилищна сграда Melody Homes

Многофамилна жилищна сграда с модерен архитектурен дизайн Melody

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

4

Бутиков комплекс в Евксиноград

Новоизграждащ се бутиков комплекс с прекрасно съчетание от престижен район, комуникативно място и здравословна среда пред необятна морска шир.

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

3

Жилищна сграда Бургас

Ексклузивна жилищна сграда - Проектирана на сутеренно ниво с подземни паркоместа, на партер - гаражи . Жилищната част се състои от два типа апартаменти: 17 двустайни и 2 мезонета.

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

4

Жилищен комплекс Зенит

Зенит е ексклузивен уединен жилищен комплекс, с Акт 16, който се състои от 20 апартамента, разположени в три сгради. Разполага с двуспални и триспални жилища с различни конфигурации, отговарящи на индивидуалните предпочитания на съвременните семейства. 

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

3

Жилищна сграда Киана

Сградата се намира в район с много добре развита инфраструктура. Строителството е висококачествено и отговоря на съвременните изисквания за архитектурни решения и строителство. На партерен етаж има кафе-сладкарница, търговска зала, самостоятелно обособени магазини. Kiana Residence разполага с вътрешен двор и 24 студиа, 14 апартамента, 1 мезонет, 12 парко-места и 3 самостоятелно обособени магазина.

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

4

Жилищна сграда Секвоя

Новоизграждаща се сграда, с най-модерни материали и технологии, два асансьора с големи стъклени фронтове. Сградата е на 10 етажа с 72 функционални жилища без преходи. Отоплението е на ток.

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

10

Жилищна сграда Престиж

Планирана и проектирана по начин, определящ висок комфорт на обитаване, заради функционалните си разпределения, правилните форми на помещенията и първокласните материали, отговарящи на последните тенденции в строителството. 

ВИЖТЕ ДЕТАЙЛИ

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.