Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Интерактивно обучение

A A A

Интерактивно обучениеНа 7 и 8 юли в офиса на АДРЕС в ж.к. Красно село, където се помещават канторите София - Юг, Цар Борис, Южен парк и Южни райони, се проведе практически модул. Интерактивното обучение за консултанти, с до половин година опит в недвижимите имоти, премина в разиграване на редица ролеви казуси, близки до реалността. Част от тренинга включваше основни моменти от работния процес, като акцент беше поставен върху етапите на намиране на клиенти, установяване на първоначален контакт и успешни срещи. През втория ден мениджърите от АДРЕС влязоха в ролята на клиенти и обучителите получиха обратна връзка за това къде се справят добре и на кое трябва да обърнат повече внимание. В края на модула консултантите дадоха отлична оценка за начина на провеждане на обучението, неговото съдържание, взаимодействие и компетентност от страна на водещите към тях.


Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.