Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Първи стъпки в брокерството: Как да бъдете успешен консултант?

A A A

Вече сте избрали пътя на консултанта на недвижимите имоти и ви предстоят доста предизвикателства. Усилията си струват! Изследване отпреди няколко години, направено в Америка от TINYpulse, разкри, че брокерите работят във втората по ред „най-щастлива“ работна сфера, а именно недвижимите имоти.
Изследването, в което участие са взели над 60 000 служители от 13 бизнес индустрии, твърди още, че брокерите имат високо ниво на удовлетвореност от работата си. И това едва ли е изненадващо, тъй като професията има много предимства – гъвкаво работно време, високи доходи, раздвижено ежедневие, срещи с интересни и различни хора.
Цялата тази динамика може и да се стори леко плашеща на пресните брокери, но след като веднъж навлязат в нещата и започнат да правят сделки, те ще усетят с пълна сила позитивите. Ето и няколко съвета как току-що започналите консултанти недвижими имоти могат бързо да влязат в ритъм и да жънат успех след успех:
1. Изберете силен работодател с водеща позиция на пазара
Това ще ви помогне да се реализирате и развивате в сред от професионалисти, с развита мрежа от контакти, много ресурси, опит и солидна репутация. Добрата основа е изключително важна, за да успеете в бранша.
Подобна възможност имате още сега, ставайки част от екипа на най-голямата компания за недвижими имоти у нас - Адрес. Можете да кандидатствате веднага за позиция консултант недвижими имоти за всяка една от канторите в страната ТУК или като пуснете CV-то си на имейла: hrteam @ address.bg
2. Бъдете реалисти
Високите цели са хубаво нещо, но постигането им изисква време. Ще изкарвате толкова пари, за колкото полагате усилие, но това няма да стане още първата седмица. Бъдете търпеливи и постоянни в работата и преследването на целите си.
3. Учете се
Успешният консултант има самочувствие, но и знае, че винаги има какво да научи. Ако сега навлизате в тази професия, трябва да сте като гъба – да попивате всичко видяно и чуто. Не подценявайте опита на колегите!
4. Бъдете професионалисти от самото начало
Опитът е важен, но още по-важно е как се представяте пред клиентите. И тъй като вие още нямате стотици сделки зад гърба си, можете да блеснете с професионализъм, самоувереност и перфектна презентация. Нека клиентите ви видят като брокера, който мечтаете да станете!
5. Спечелете доверието им
Най-ценното качество на консултанта недвижими имоти е способността му да печели доверието на клиента. Работете върху себе си и развийте тази своя способност и бързо ще станете много успешен брокер.

 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.