Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Стажантска програма Адрес

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

Стажантска програма на Адрес

Стажантска програма Адрес

 

В началото на месец юли, за втора поредна година, организирахме летен стаж за децата на нашите служители, на възраст между 14 - 18 години. Стажът е с продължителност две седмици и целта му е тийнеджърите да се докоснат до професията на консултанта недвижими имоти и да разберат малко повече за работата на родителите си.

С удоволствие и с лека носталгия споделяме с вас моменти от връчването на Удостоверенията за летения стаж на децата на колегите. Младежите бяха много дейни и работливи, изпълняваха с хъс и желание всяка поставена задача, като дадоха страхотни и свежи идеи за развитието на брокерския бизнес.

Всички споделиха квпечатленията си от стажа и пожелаха следващата година отново да са част от стажантската програма на компанията.

Пожелаваме им незабравимо лято! До нови срещи Колеги!

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.