Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

8 начина да бъдете един щастлив консултант недвижими имоти

A A A

Да бъдеш успешен брокер, не означава просто да правиш много сделки, а и да си щастлив с работата си и наистина да я харесваш. Доказано е, че щастливите хора са с 31 % по-продуктивни, 10 % по отдадени на работата си и с 37 % по-търговско ефективни.
Как се постига това щастие?
Ето няколко доказано подхода, които можете да приложите в личния и работния си живот на брокер.
1. Отделяйте достатъчно време за сън
Ползите от качествения сън са много - отпочинали сте, заредени сте с енергия, готови сте да посрещнете предизвикателствата на деня и разбира се, сте по-позитивни.
Когато човек се е наспал, той е по-концентрират, по-спокоен и реагира по-добре и адекватно на натрупващия се стрес през деня.
2. Намерете време да си почивате
Брокерството не е със стандартно работно време и затова трябва да си наложите някои лични правила, за да имате време да се абстрахирате от всичко и да презаредите батериите. Срещите с много и различни хора също са стресов фактор, затова е задължително да имате свой начин за отдих и релакс.
3. Практикувайте усмивки
Усмихнатият човек привлича позитивни хора и енергия. Искрената усмивка пък бори стреса и понижава сърдечното налягане. Усмихването ще направи чудеса и с професионалния ви живот, тъй като ще станете любимец на клиентите и те с желание ще работят с вас.
4. Планирайте и спестете пари
Липсата на пари ще вкара всеки в лошо настроени. Вземете мерки да не изпадате в подобна ситуация. Планирайте бюджета и разходите си и заделете нещо и в спестовната си сметка.
5. Създайте трайна и продължителна връзка с клиентите
Щастието често е резултат от чувството, че сте направи нещо хубаво за друг. Ако гледате на клиентите си просто като на "комисионна", няма как да сте щастливи в работата си. Разглеждайте ги като хора, а защо не и потенциални приятели и създайте връзка помежду ви, която ще ви зареди с положителни емоции и с времето ще бъде допълнителна награда за усилията си.
6. Развивайте се
Дори да се обичали работата си в началото, с времето рутината може да убие ентусиазма и мотивацията ви. Затова не тъпчете на едно място, а се развивайте. Ходете на различни курсове, срещайте се с колеги, конкуренти, с които да обменяте опит, ежедневно надграждайте знанията си, четейки интересни материали онлайн.
7. Казвайте "НЕ" по-често
Уорън Бъфет веднъж каза: "Разликата между успешните и много успешните хора е, че вторите казват "НЕ" на почти всичко".
Дори да сте свръх амбициозни, трябва да се научите да отхвърляте някои неща и предложения. В противен случай, ще сте подложени на по-голям стрес, умора и сте застрашени от "изхабяване". Приоритизирайте дейностите и контактите си.
8. Работете в компания, която се грижи за вас
Ако сте шеф на себе си, това е страхотно. Има голям шанс обаче да сте част от компания и макар брокерството да е относително свободна професия, пак зависите от шефове, политика и структура. Нека тя е във ваша полза! Когато човек е ценен, стимулиран, има опции за развитие и се разбира с шефа и колегите си, той не гледа на работата като задължение, а наистина ѝ се наслаждава и няма търпение да стартира новия ден.
Така се чувстват консултантите на АДРЕС и не го крият. Вижте какво разказват на страницата Твоят нов работен АДРЕС  Ако ви допада прочетеното не губете време, а станете един от щастливите брокери на Адрес като пуснете CV-то си ТУК

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.