Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Къщи в София

154 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:
Къща/Вила
5
Имота се предлага - Само от Адрес

249 950 EUR /250 000 EUR

Къща/Вила , София, Драгалевци

НОВО ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ДВУЕТАЖНА МОНОЛИТНА ЕДНО-ДВУФАМИЛНА КЪЩА неповторима по дизайн от най-висок клас луксозно строителство и вложени материали с разгъната застроена площ от 250 кв.м. и дворно място от 420 кв.м. Разпределение на етаж 1: непреходни всекидневна с кухня и трапезария, две спални, две бани с тоалетни, склад/мокро помещение и две панорамни тераси. Етаж 2: непреходни всекидневна с кухня и трапезария - или обширна спалня, две спални, баня със санитарен възел, възможност за втора баня със санитарен възел към една от спалните, склад/мокро помещение и три панорамни тераси. Напълно завършени всички стени и тавани с латекс. Отопление на ток и/или газ/пелети, която инсталация е изградена до всяко помещение. Места за три автомобила в имота и за още 4 автомобила до/пред имота. Възможност за покрит гараж до къщата за три автомобила. Изграден кладенец в имота. Канализация.
02 424 12 00, 0888 11 22 00 Клиентски център

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Къща/Вила
11
Имота се предлага - Само от Адрес

1 300 000 EUR

Къща/Вила , София, Оборище

Триетажна самостоятелна сграда с двор от началото на миналия век. Два самостоятелни входа – един параден свързващо първия с втория етаж и един обслужващ с достъп до всички нива – сутерен, първи, втори и трети – тавански етаж, както и към двора. За достъп до двойния гаража има отделен вход/изход от самата улица. Площ на парцела е 420 кв.м., като тревните площи и красивите дървесни видове заемат приблизително 160 кв.м. Застроената площ на всеки от етажите е приблизително 115 кв.м., в т.ч. и тази на сутерена, височината на жилищата – 300 см. Разпределението на първи и втори жилищен етаж е идентично: голямо антре, от което се влиза в три големи стаи, отделна кухня и санитарен възел. При таванският етаж, кухнята и една от стаите са скосени, но компенсира с допълнителната стая. (над главното стълбище). Сутеренът е светъл с прозорци и добра височина, ползван е за живеене. Три тераси.
02 424 12 00, 0888 11 22 00 Клиентски център

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имотаМногостаен
10

280 000 EUR

Многостаен , София, Изток

02 424 12 00, 0888 11 22 00 Клиентски център

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота
Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.