Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Надежда 2, София - Апартаменти

25 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:
Двустаен апартамент
1

76 000 EUR

Двустаен апартамент , София, Надежда 2

Тристаен апартамент със ЗП 90.32 кв.м. Състои се от две спални, дневна с кухненски бокс, две бани с тоалетни, два балкона. Всички апартаменти разполагат с дневна с трапезария със съответния брой спални помещения, бани с тоалетни, собствена тераса и складови помещения. С цел удобство и комфорт на обитателите помещенията са просторни и светли. Осигурена е и директна връзка на подземните паркоместа и гаражи със стълбищната клетка и асансьора. Осигурен е достъп на хора в неравностойно положение. Конструкцията на сградата е монолитна, стоманенобетонна, Зидарията се изпълнява ат решетъчни керамични тела с дебелина 25 см. за външните стени и 12.50 см. за вътрешните. Топлоизолация 10 см. Фасадата е силиконова минерална мазилка. Дограмата е 5 камерна ПВЦ. Асансьор -шестместен с автоматични врати. Общите части са луксозни - фоайе - гранит, стълбище - гранитогрес.. Система за контролиран достъп. домофонна система и звънчева инсталация. Предимства Строителството се изпълнява по график. Очакван акт 14 през май 2019 год., а Разрешение за ползване през 2020 год. И най-важното към всеки клиент се подхожда индивидуално! Местоположение На няколко минути от спирка на метрото.
02 424 12 00, 0888 11 22 00 Клиентски център

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.