Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

апартаменти под наем

70 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:


Тристаен апартамент
8
Нова оферта

650 EUR

Тристаен апартамент , София, Център

Нов тристаен апартамент на шести етаж от шест, с хол и кухненски бокс, спалня, детска (кабинет), баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, прекрасна голяма южна тераса и две други тераси. Функционално разпределен и с висококачествено изпълнени строително-монтажни работи, бои, настилки и облицовки. Има както луксозна, блиндирана и пожароустойчива входна врата, така и луксозни вътрешни интериорни врати с естествен фурнир. Във всички помещения е монтирана висококачествена немска PVC дограма с троен стъклопакет. Напълно завършен и обзаведен с нови мебели и оборудван с нови фурна, стъклокерамичен плот, абсорбатор, миялна машина, перална машина със сушилня и хладилник, всички от висок клас. Санитарните възли са оборудвани с уреди на Ideal Standard. Има отопление на ТЕЦ с нови италиански алуминиеви радиатори, допълнително са монтирани нови климатици, бойлери, СОТ, ТВ и интернет окабеляване. Месечен наем с крайна цена в размер на 650 евро.
0885508770, 0885508770 Пепа Тонева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент
5
Нова оферта

650 EUR

Тристаен апартамент , София, Център

Нов тристаен апартамент на трети етаж от шест, с хол и кухненски бокс, спалня, детска, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и две тераси. Функционално разпределен и с висококачествено изпълнени строително-монтажни работи, бои, настилки и облицовки. Има както луксозна, блиндирана и пожароустойчива входна врата, така и луксозни вътрешни интериорни врати с естествен фурнир. Във всички помещения е монтирана висококачествена немска PVC дограма с троен стъклопакет. Напълно завършен и обзаведен с нови мебели и оборудван с нови фурна, стъклокерамичен плот, абсорбатор, миялна машина, перална машина със сушилня и хладилник, всички от висок клас. Санитарните възли са оборудвани с уреди на Ideal Standard. Има отопление на ТЕЦ с нови италиански алуминиеви радиатори, допълнително са монтирани нови климатици, бойлери, СОТ, ТВ и интернет окабеляване. Обявеният месечен наем е в размер на 650 евро без ДДС.
0885508770, 0885508770 Пепа Тонева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Тристаен апартамент
6
Нова оферта

650 EUR

Тристаен апартамент , София, Център

Нов тристаен апартамент на трети етаж от шест, с хол и кухненски бокс, спалня, детска, баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна и тераса. Функционално разпределен и с висококачествено изпълнени строително-монтажни работи, бои, настилки и облицовки. Има както луксозна, блиндирана и пожароустойчива входна врата, така и луксозни вътрешни интериорни врати с естествен фурнир. Във всички помещения е монтирана висококачествена немска PVC дограма с троен стъклопакет. Напълно завършен и обзаведен с нови мебели и оборудван с нови фурна, стъклокерамичен плот, абсорбатор, миялна машина, перална машина със сушилня и хладилник, всички от висок клас. Санитарните възли са оборудвани с уреди на Ideal Standard. Има отопление на ТЕЦ с нови италиански алуминиеви радиатори, допълнително са монтирани нови климатици, бойлери, СОТ, ТВ и интернет окабеляване. Месечен наем в размер на 650 евро, без ДДС.
0885508770, 0885508770 Пепа Тонева

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота

Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.