Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Двустайни апартаменти в София

1169 намерени резултата
Променете търсенето Сортирайте по:Двустаен апартамент
23
Имота се предлага - Само от Адрес Нова оферта

108 000 EUR

Двустаен апартамент , София, Овча купел

С АКТ 16 ! ЧИСТО НОВ ! Просторен и панорамен апартамент с южно изложение в луксозна сграда! Локация: „Виждам нашир и надлъж всичко, което може да се види“ Улица Монтевидео: Всичко, което може да се види с очите „Монтевидео е улица в столичния квартал Овча купел. Кръстена е на уругвайската столица, а името в буквален превод означава „виждам нашир и надлъж всичко, което може да се види“. И в този си смисъл, няма по-подходящо име за точно тази софийска улица. По нея наистина може да се види всичко. Гъделичкащо удивление от учебни заведения, нови кооперации, натоварен трафик и множество малки и големи магазини, и ресторанти за бързо хранене. Тук са Нов Български Университет, няколко средни училища, ВСУ Любен Каравелов и Франкофонския институт. На улицата се простира и монашеската обител Сестри евхаристинки – женски католически манастирски комплекс. ‘’Санта Миерда!” (Леле, мале!), както биха казали урусите.” бъдещето. Имотът е разположен в непосредствена близост до Нов Български Унивеситет, силен притегателен фактор за студенти и млади семейства. Близостта до околовръстния път предоставя много добър комуникационен достъп. Липсата на други подобни комплекси в съседство дава предимството на проекта да маркира и предефинира характеристиките на локацията. Въпреки, че се намира на 6 км от идеалния център на София, близостта на квартала до планината, лесния достъп, чистия въздух и обновяващата се инфраструктура го превръщат в една от най-предпочитаните локации за постоянно живеене. В квартала минават трамваи 11 и 19 и автобуси 11, 45, 60, 73, 102. В близкосрочен план през квартала ще преминава и третият метродиаметър на Софийското метро.
02 424 12 00, 0888 11 22 00 Клиентски център

Добавете в бележник
Брошура за печат(PDF)
Вижте детайли за имота


Успех
Офертата е добавена в Бележника:


Затворете

Грешка
Възникна грешка при
добавяне на офертата в Бележника
Опитайте отново

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.