0888 11 22 00

Къща/Вила, продажба, София, кв. Драгалевци

Код на имота: 467891

Къща/Вила, продажба, София

Къща/Вила, София, Драгалевци, 467891, Снимка 1
Къща/Вила, София, Драгалевци, 467891, Снимка 2
Къща/Вила, София, Драгалевци, 467891, Снимка 3
Къща/Вила, София, Драгалевци, 467891, Снимка 4
Къща/Вила, София, Драгалевци, 467891, Снимка 5
Къща/Вила, София, Драгалевци, 467891, Снимка 6
Скица
5+ огледа
Затворен комплекс в Драгалевци - 0 свободни Вижте всички свободни апартаменти в сградата
София, Драгалевци
300 кв.м.
650 000
Къща/Вила
Купи само за /мес.
г.
1441 преглеждания
2167 €/кв.м.

Описание

Площ: 300 кв.м.

Тип Имот: Къща/Вила

Ниво на обзавеждане: Шпакловка и замазка

Отопление: Газ

Къщата е разположена в най-високата част на комплекса и предоставя впечатляващи панорамни гледки към София и планината. Къщата е на 3 нива с обща площ 309 кв.м. с частен двор 261 кв.м. Разполага с 4 спални, домашен офис, който може да се използва като допълнителна спалня, частен двор с достъп към вътрешната територия на комплекса, открития басейн, спа-то, детската площадка и клуб. Фамилните къщи в комплекса са инвеститорски прочит за модерен градски дом, съобразен с последните тенденции за функционалност, удобство и уют. Къщите са завършени и издадени съгласно БДС. Отоплението е предвидено на газ, подово отопление, с локални газови котли за всеки обект. Изпълнена е цялостната разводка от инсталацията на пода, без монтиран котел. Настоящ етап на строителство: акт 16 Предлага се без комисионна за купувача! Цената е без ДДС.

Луксозен комплекс от затворен тип. Състои се от жилищни сгради с апартаменти, къщи близнаци и еднофамилни къщи. Територията на комплекса е с богато озеленен вътрешен парк, места за отдих, водни огледала и басейн.

Ексклузивният комплекс от затворен тип е разположен на площ 11 000 кв. м. в елитния столичен квартал Драгалевци. Емблематичната локация на комплекса съчетава бърз и лесен достъп до централната градска част с непосредствена близост до Национален парк „Витоша“, чист въздух, красиви планински гледки и панорамни гледки към цяла София. Цялостната концепция за проекта е да предостави на живущите изцяло нов начин на живот в синхрон с природата. Създаването на спокойна и сигурна среда са основен приоритет.

Сред впечатляващ богато озеленен вътрешен парк са разположени две бутикови жилищни сгради и къщи близнаци. Луксозният комплекс от затворен тип предоставя отлични условия и удобства: * 24-часова жива охрана; * Видео наблюдение; * Подземен паркинг; * Фитнес; *СПА; *Открит басейн; * Детски кът с атракциони; - Клуб за детски партита и забавления; * Професионално озеленен вътрешен парк; * Целогодишна поддръжка;

Обади се СЕГА и цитирай този код 467891.

Други апартаменти в сградата

19 купувача разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Изпратете запитване

Цветелина  Андреева

Цветелина Андреева

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Пиши ни ново
Заяви оглед