0888 11 22 00

Къща/Вила, продажба, Бисер

Код на имота: 521282
Бисер
250 кв.м.
44 993
Къща/Вила
300 преглеждания
180 €/кв.м.

Описание

Площ: 250 кв.м.

Тип Имот: Къща/Вила

Ниво на обзавеждане: Напълно обзаведен

Отопление: Друго

Предлагаме Ви две самостоятелни тухлени къщи в един двор. Едната къща е двуетажна: първият етаж е с площ от 100 кв.м. се състои от входно антре три идентични стаи, санитарен възел. Външни стълби водят до втори етаж с площ от 100кв.м.,където са разположени коридор и четири стаи. Къщата е в много добро състояние, между етажите е на плоча. Втората къща е едноетажна с площ от 150кв.м., състои се от коридор,четири идентични стаи.

Къщите са здрави. В дворът има гараж, стопански постройки за отглеждане на 50 добитъка, два кладенеца. Дворът, върху който са разположени имотите е 2000кв.м. В селото има канализация.

Имотите са разположени в село Бисер, близост до центъра. Село Бисер е разположено между градовете Харманли и Любимец. Край селото минава международният път Е-80, който свързва България с Гърция и Турция. Има около 500 къщи, населението е християнско. Основно занимание е селското стопанство – отглеждат се домати, краставици, лозя, новосъздадени овощни градини – ябълки и праскови. Новите лозя са в процес на засаждане и се работи усилено. Природата е красива, представляваща гористи хълмове, които обграждат селото. През средата на селото тече река Бисерска, която се влива в Марица. Мост свързва двете части на селото. В селото живеят много млади хора, което се доказва с функциониращото ОУ „Христо Ботев“, както и детската градина. Селото разполага с жп спирка по линията Свиленград – Пловдив – София

***Просторни къщи с много добро изложение*** ***Целогодишен достъп*** Живописно село с добра инфраструктура

Обади се СЕГА и цитирай този код 521282.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.25%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Веселина Петрова

Веселина Петрова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Заяви оглед