0888 11 22 00

Къща/Вила, продажба, Близнаци

Код на имота: 403583

Къща/Вила, продажба, Близнаци

Къща/Вила, Близнаци, 403583, Снимка 1
Къща/Вила, Близнаци, 403583, Снимка 2
Къща/Вила, Близнаци, 403583, Снимка 3
5+ огледа
Близнаци
273 кв.м.
60 000
Къща/Вила
477 преглеждания
220 €/кв.м.

Описание

Площ: 273 кв.м.

Тип Имот: Къща/Вила

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

Къща на два етажа в село Близнаци, разположена в местност „Зорница“ на село Долен Близнак, само на около 17 км от центъра на гр. Варна. Монолитна и функционална сграда с преобладаващо топло югоизточно изложение, ориентирана към морето. Намира в края на селото от страната на бреговата ивица, която е отдалечена от имота само на около 1 км. Къщата е на два етажа със застроена площ от 95 кв.м. / разгъната застроена площ от 273 кв.м. / и се състои от избен етаж, жилищен етаж и тавански жилищен етаж. Избен етаж с височина 2.50 м.: Състои от коридор, две преходни избени помещения и складово помещение под стълбището на къщата. Общата застроена площ на етажа е 95 кв.м.. Стените са тухлени и измазани. Таванът е измазан. Подовете са на циментова замазка. Дограмата е дървена масивна. Жилищен етаж с височина 2.60 м.: Състои от входно антре, баня, тоалет, столова с кухненски бокс и хол. Помещенията са настлани с мрамор – за антрето, столовата и кухненския бокс, а в хола има настилка паркет. Санитарните помещения са наслани с теракот и фаянс, а стените са шпакловани и боядисани с бял латекс. Общата застроена площ на етажа е 95 кв.м.. Дограмата е дървена масивна. Тавански жилищен етаж с различна височина в помещенията: Достъпът до етажа се осъществява от вита стълба през долното ниво. Етажът се състои от преходна дневна, две спални помещения, дрешник и балкон. Общата застроена площ на етажа е 87 кв.м. Подовете на спалните и дневната са паркет, на дрешника – циментова замазка, балкона е заслан с мрамор. Стените са измазани и боядисани с бял латекс. Таванът на дневната е обшит с дървена ламперия тип „вагонна шарка“. Дограмата е дървена масивна.Височините на спалните помещения са 2.20 м. В дрешника височината стига при външния зид до 1.10 м., дневната е с наклонен покрив.

Сградата е въведена в експлоатация с удостоверение за търпимост през 2006 г. и строежът е заснет и нанесен в кадастралната карта на село Близнаци при Община Аврен, област Варненска. Къщата се състои от избен етаж, жилищен етаж и тавански жилищен етаж с обща разгъната застроена площ от 273 кв.м, изградена в дворно място с площ от 600 кв.м. Елетрифицирана, водоснабдена с питейна вода от водопровод и с канализация заустена в черпателна септична яма. Сградата е напълно пригодена за целугодишно обитаване. Сградата е масивна постройка с тухлени стени, ЖБ елементи и дървена покривна конструкция над ЖБ плоча покрита с керемиди тип „Мизия“. Сградата е измазана с пръскана мазилка и боядисана в бяло. Избения етаж външно е облечен с балчишки камък. Стъпалата и площадките са облицовани с мрамор. В избения етаж има изградена камина с комин на задната фасада на сградата, който е облечен с ценен врачански камък. Цялата дограма, вратите и касите са изцяло от масивно дърво. Дограмата е двукатна масивна – външния кат е с щори тип жалузи. Стрехите са подковани с лакирана чамова ламперия. Сградата има улуци и оточни тръби за повърхностно отвеждане на дъждовните води. Дворът е с площ от 600 кв.м и е ограден.

Къща на два етажа в село Близнаци, разположена в село Долен Близнак, само на около 17 км от центъра на гр. Варна.

Близна̀ци е село в Североизточна България. То се намира в община Аврен, област Варна и е на около 4 км от село Приселци. Селото се намира до главния път Варна – Бургас, на около 4 км северно от устието на река Камчия и 2 км от брега на Черно море. Достъпа до имота е комбинация от асфалтов път и черен чекалиран път. Наоколо е застроено със стари и нови големи и малки къщи с целогодишно живеещи хора. Подредено село с добри комуникации и инфраструктура. Тихата и спокойна атмосфера прави това село подходящо, както за постоянно живеене, така и за релакс и почивка.

Обади се СЕГА и цитирай този код 403583.

11 купувача разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.7%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Валентин Вълчев

Валентин Вълчев

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване