0888 11 22 00

MONA 3 - апартаменти от строител в София

MONA 3

MONA 3, София, Манастирски ливади - изток, Снимка 1
Разрешение за строеж
София, Манастирски ливади - изток

Свободни 1

Едностаен апартамент: 1

Описание

ИМОТЕКА представя един стойностен жилищен комплекс от затворен тип в кв. "Манастирски ливади - изток". Комплексът е с изключително удобно местоположение и в непосредствена близост до Околовръстен път, бул. "България" и Витоша. Това е Фаза 3 от проекта на инвеститора. Срок на завършване - лятото на 2024 г. Проектът предлага голям избор от едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, които са с удобни и функционални разпределения. Наличие на подземни и надземни паркоместа и гаражи. 

Представените апартаменти представляват селекция от типови имоти, на разположение в комплекса са и множество други жилища.

Местоположението на комплекса е внимателно подбрано и проучено, за да се намира непосредствено до бъдещия парк Манастирски ливади и всеки жител да може да се наслади на тиха, чиста и спокойна среда. Ще бъдат изградени зони за отдих, зони за спорт, зони за домашни любимци, детски зони за игра, амфитеатър, водно огледало, алеи за пешеходци, алеи за велосипеди и зелени тераси за отдих.

Комплексът ще разполага още с обособени зони за отдих с ограничен достъп за външни лица, както и с търговски площи за живеещите в района. 

имоти в сградата

Други оферти в тази локация

Подобни имоти