0888 11 22 00

Хотел/Мотел, продажба, Черноморец

Код на имота: 263148

Хотел/Мотел, продажба, Черноморец

Хотел/Мотел, Черноморец, 263148, Снимка 1
Хотел/Мотел, Черноморец, 263148, Снимка 2
Хотел/Мотел, Черноморец, 263148, Снимка 3
Черноморец
520 кв.м.
415 000
Хотел/Мотел
89 преглеждания
798 €/кв.м.

Описание

Площ: 520 кв.м.

Тип Имот: Хотел/Мотел

Ниво на обзавеждане: Напълно обзаведен

Великолепна къща за гости, категоризирана с две звезди, находяща се в китното туристическо градче Черноморец. Състои се от приземен етаж, три жилищни етажа и подпокривен етаж. Площите по документ за собственост са: Застроената площ е 84 кв. м., което е площта и на приземния етаж. Първи и втори жилищни етажи са с площ от по 109,17 кв. м., а трети жилищен етаж и подпокривен етаж от по 101 кв. м. Реалните площи са по-големи. На приземния етаж са разположени трапезария, две спални с мокро помещение, склад, английски двор. Възможно е преустройството на ресторант, фитнес и др. Трите жилищни етажа разполагат с по три стаи за гости (две с по две легла и една с три легла), със собствени санитарни възли и тераси като на всеки етаж е обособен кухненски бокс за ползване от гостите. На подпокривния етаж е обособен самостоятелен апартамент с две спални, собствен санитарен възел, кухненски бокс и кът за хранене, както и две големи тераси с прекрасна панорама. На същия етаж са разположени складовете за чистачен инвентар, чисто и мръсно бельо. Климатици във всяка стая. Къщата е отлично обзаведена и оборудвана за развитието на хотелиерски бизнес. Разполага с изградена система за топла вода, с 8 бр. големи слънчеви колектори и 2 бр. бойлери по 500 л. Работи като място за настаняване от 2009 г., с постоянна клиентела и заетост от средата на м. май до средата на м. октомври.

Конструкция: стоманобетонни колони и плочи и тухлени зидове. Навсякъде е с PVC дограма. Фасада: силикатна мазилка и декоративна облицовка. Отлично ландшафтно дизайнерско оформление на градината. Около имота има ограда като входа е от запад към асфалтова у

Гр. Черноморец се намира на 24 км. на югоизток от гр. Бургас на южния бряг на големия Бургаски залив. Града с превъзходно разположение в своеобразна падина край брега, на малък залив до самото море. Къщата се намира на пешеходно разстояние от центъра на града.

Разработен печаливш бизнес. Отлична инвестиция.

Обади се СЕГА и цитирай този код 263148.

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Димитър Русев

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване