0888 11 22 00

Магазин, продажба, Сандански, кв. Широк център

Код на имота: 511042

Магазин, продажба, Сандански

Магазин, Сандански, Широк център, 511042, Снимка 1
Магазин, Сандански, Широк център, 511042, Снимка 2
Магазин, Сандански, Широк център, 511042, Снимка 3
Само от Адрес
Сандански, Широк център
36 кв.м.
20 850
Магазин
135 преглеждания
580 €/кв.м.

Описание

Площ: 36 кв.м.

Тип Имот: Магазин

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ ЗА ПРОДАЖБА! АДРЕС Недвижими Имоти продава ПРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВА 1/2 идеална част от склад за търговия, разположен на много комуникативно място в гр. Сандански - ул. "Сердика" № 1, на броени метри от магазин БИЛЛА и кръстовището на Околовръстно шосе. Застроена площ на имота - 71.92 кв. м, разпределена на зала за клиенти, офис и санитарен възел. Помещението се намира на партера на сградата, има правоъгълна форма, лице към пътя в размер на 6.00 м и изцяло остъклена фасада. Имотът се ползва от много години като търговски обект за продажба на безалкохолни напитки.  Продаваемите идеални части са отдадени под наем на съсобственика на другата половина от имота срещу месечен наем в размер на 280.00 лв., което е идеална възможност за купувача да направи печеливша инвестиция. По документ за собственост обектът има статут на склад. Имотът разполага с всички необходими документи за сключване на сделка, включително с удостоверение за липса на тежести върху имота от 2003 г. до настоящия момент.

Сградата е построена около 1988 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Състои се от партерен етаж с магазини/складове, 3 жилищни етажа и таван. 

Сградата се намира на възлово място в град Сандански - на броени метри от кръстовището на ул. "Сердика" с Околовръстно шосе, магазин БИЛЛА и автогарата. Улицата е много оживена, с голям автомобилен и човекопоток.

- имот на възлово място в града; - незабавна възвръщаемост на инвестицията; - разумна офертна цена.   Купувачът заплаща агентско възнаграждение в размер на 3% (без ДДС).

Обади се СЕГА и цитирай този код 511042.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Марияна Ангелиева

Марияна Ангелиева

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване