0888 11 22 00

Офис, под наем, Сандански, кв. Спартак

Код на имота: 494268

Офис, под наем, Сандански

Офис, Сандански, Спартак, 494268, Снимка 1
Офис, Сандански, Спартак, 494268, Снимка 2
Офис, Сандански, Спартак, 494268, Снимка 3
Офис, Сандански, Спартак, 494268, Снимка 4
Офис, Сандански, Спартак, 494268, Снимка 5
Сандански, Спартак
27 кв.м.
128
Офис
120 преглеждания

Описание

Площ: 27 кв.м.

Тип Имот: Офис

Етаж: Партер

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

АДРЕС Недвижими Имоти дава под наем магазин в ж. к. ”Спартак”, гр. Сандански. Застроена площ -  26,85 кв. м, разпределена на зала за клиенти и санитарен възел. Обектът е разположен на партера на нова сграда, ситуиран е на две нива и има изложение северозапад/ югоизток. Състояние на имота: стени - на фина мазилка, под – теракота, алуминиева дограма, санитарен възел - на фаянс и теракота. Магазинът разполага с два входа. Височината на тавана е 3,00 м. Витрината е остъклена по цялата фасада на помещението и осигурява отлична видимост към вътрешността му. Обектът е подходящ за магазин, офис, кантора и др.

Сградата е построена през 2009 г., има стоманобетонна конструкция и тухлени стени. Има издадено Удостоверение за въвеждане в експлоатация /Акт 16/.

Сградата се намира в ж. к. „Спартак”, в близост до входния булевард на град Сандански. Достъпът до имота е по асфалтов път. Инфраструктурата на района е завършена и много добре развита, на близко пешеходно разстояние има голям хипермаркет, магазини, кафенета, детска градина и училище.

- компактен, светъл магазин; - изцяло остъклена фасада; - отлична видимост към залата за клиенти; - атрактивна офертна цена.   УСЛОВИЕ ЗА НАЕМАНЕ: при подписване на договор за наем наемателите заплащат наемната вноска за първия месец и една месечна наемна вноска като депозит, който се съхранява от наемодателя до изтичане срока на договора.   Наемателите заплащат еднократно агентско възнаграждение в размер на 50% /без ДДС/ от месечната наемна цена.

Обади се СЕГА и цитирай този код 494268.


Оферта от партньор на Адрес

Наемателите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Изпратете запитване

Светлана Трендафилова

Светлана Трендафилова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване