0888 11 22 00

Къща/Вила, продажба, Шабла

Код на имота: 450822

Къща/Вила, продажба, Шабла

Къща/Вила, Шабла, 450822, Снимка 1
Къща/Вила, Шабла, 450822, Снимка 2
Къща/Вила, Шабла, 450822, Снимка 3
Шабла
120 кв.м.
15 990
Къща/Вила
142 преглеждания
133 €/кв.м.

Описание

Площ: 120 кв.м.

Тип Имот: Къща/Вила

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

КЪЩА със застроена площ от 120кв.м, разположена в парцел с площ от 1200кв.м. Състои се от: антре, три спални, баня, мазе и лятна кухня. В двора има още селскостопански постройки и лозе. Достъпът е от асфалтирана улица. Сградата е за основен ремонт.

Сградата е тухлена зидария с таван гредоред, за основен ремонт.

Шабла се намира на около 25 км от границата с Румъния и на 80 км от Варна . Самият град е разположен на 5км. от Северо-източния бряг на Черно море и го свързваме с най-старият действащ на Балканският полуостров фар. На около 3 км от Шабла се намира и защитена местност Шабленско езеро, обявена за такава през 1979 година Под това име се обединяват две естествени крайбрежни езера в Шабла и Езерец, свързани помежду си с изкуствен канал. Самите те са отделени от морето с пясъчна ивица, широка 30-50 метра. Мястото е сред най-значимите влажни зони на България заедно с Дуранкулашкото езеро. Тук се срещат растения, които рядко могат да се видят на други места. Особено значение имат за птичата фауна. През есенно-зимния период могат да се наблюдават световно застрашени видове. Над 70 вида са вписани в Червената книга на България. Защитената местност е от голямо значение и за опазването на видрата. На около 2 км югоизточно от него се намира и Шабленска тузла- калолечебна зона, представляваща полусолено крайбрежно езеро отделено от морето с висок дюни. Община Шабла е може би единствената незасегната от строителния бум по Българското Черноморие. Морския бряг тук е уникален по вида си – на него няма хотели и безброй заведения, морето е чисто и приятно, дъното е меко и пясъчно.

- атрактивна цена • на 5 км от морският бряг • развит ловен и риболовен район • подходящ район за целогодишно живеене или за отдих • красива природа • богати водни ресурси, калолечение

Обади се СЕГА и цитирай този код 450822.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Светла Алексиева

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване