0888 11 22 00

Цех/Склад, продажба, Сливек

Код на имота: 474833

Цех/Склад, продажба, Сливек

Цех/Склад, Сливек, 474833, Снимка 1
Цех/Склад, Сливек, 474833, Снимка 2
Цех/Склад, Сливек, 474833, Снимка 3
Сливек
1603 кв.м.
300 000
Цех/Склад
75 преглеждания
187 €/кв.м.

Описание

Площ: 1603 кв.м.

Тип Имот: Цех/Склад

Ниво на обзавеждане: Частично обзаведен

Отопление: Друго

Продава се: #Промишлено помещение #Производствена сграда #Цех в предприятие за преработка на пчелен мед. Описание: Цехът е част от производствената база, намираща се на собствен терен с площ 6565 кв.м. Допълнителни подробности: Обектът е основната и нова производствена сграда на базата и се използва по предназначение за преработка, опаковане и съхранение на пчелен мед. Стените и окачените тавани са изпълнени по изискванията за чистота на помещенията. Подовата настилка е от саморазливна замазка. Дограмата е алуминиева. Към производствените помещения са монтирани ролетни врати, оборудвани с електромотор и командно табло с ключ. Обектът е свързан с площадковите електрическа и ВиК мрежи. Експлоатационната и техническата годност на сградата са много добри. Сградата се поддържа в много добро състояние и се използва по предназначение. В цеха е разположена производствена линия за преработка на пчелен мед, с включени камера за декристализация с вани за мед, два хомогенизатора, помпи и филтри, с капацитет на линията – 50 тона за партида. През 2019 г. е извършена независима експертна оценка на дълготрайните материални активи земя, сгради и оборудване) в базата, според която сградата е на стойност около 415 000 евро. Имотът не е обременен с тежести.

Цехът /халето е с площ 1603 кв.м. на височина 5,50 м. Разполага с големи складови помещения, 4 рампи за товарене, а парцелът е с лесен достъп за големи камиони.

с. Сливек, общ. Ловеч, обл. Ловеч, на брега на р. Осъм. Имотът се намира на лесно достъпно и комуникативно място на пътя София-Ловеч и е подходящ за съхранение (на открито и закрито), производство и преработка на храни и други продукти.

Обади се СЕГА и цитирай този код 474833.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Кристиян Цветанов

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване