0888 11 22 00

Цех/Склад, продажба, Сливек

Код на имота: 475009

Цех/Склад, продажба, Сливек

Цех/Склад, Сливек, 475009, Снимка 1
Цех/Склад, Сливек, 475009, Снимка 2
Цех/Склад, Сливек, 475009, Снимка 3
Сливек
1603 кв.м.
400 000
Цех/Склад
75 преглеждания
250 €/кв.м.

Описание

Площ: 1603 кв.м.

Тип Имот: Цех/Склад

Ниво на обзавеждане: Напълно обзаведен

Отопление: Друго

Продава се: #Бизнес #Халета #Промишлено помещение #Цех #Фабрика #Завод #Терен #Парцел #Предприятие за преработка на биологичен и конвенционален пчелен мед.

Описание и площ: Производствената база / фабриката се намира на собствен терен с площ 6565 кв.м., на който има изградени 5 сгради: -цех за преработка е с площ 1603 кв.м. на височина 5,50 м. Халето разполага с големи складови и манипулационни помещения и 4 рампи за товарене, а парцелът е с лесен достъп за големи камиони. -промишлена сграда за изпълнение на малки поръчки със складови и санитарни помещения с площ 178 кв.м. -помещение за мерене и опаковане на меда с площ 18 кв.м. -помещение за склад и охрана с площ 26 кв.м. -трафопост с площ 10 кв.м. Производствените сгради на базата/предприятието/фабриката се използват по предназначение за преработка, опаковане и съхранение на пчелен мед. Стените и окачените тавани са изпълнени по изискванията за чистота на помещенията. Подовата настилка е от саморазливна замазка. Дограмата е алуминиева. Към производствените помещения са монтирани ролетни врати, оборудвани с електромотор и командно табло с ключ. Обектът е свързан с площадковите електрическа и ВиК мрежи. Експлоатационната и техническата годност на сградите са много добри.

Местонахождение: с. Сливек, общ. Ловеч, обл. Ловеч, на брега на р. Осъм. Имотът се намира на лесно достъпно и комуникативно място на пътя София-Ловеч и е подходящ за съхранение (на открито и закрито), производство и преработка на храни и други продукти.

Допълнителни подробности: Предприятието се продава заедно с бизнеса и юридическото лице собственик. Фирмата разполага с всички необходими сертификати на предприятието за производство и преработка на пчелен мед, сертифицирана е като производител на био пчелни продукти, притежава валидни сертификати за управление на качеството ISO 9001/2015 и ISO 22000/2005 (ISO 22003/2013) както и сертификати за износ на хранителни продукти във и извън Европейския съюз. Фирмата е член на Българо-немската стопанска камара, разполага с обучен персонал и е в процес на навлизане на няколко чужди пазара. Производствената база включва две линии за производство: -за преработка на биологичен пчелен мед, вкл. камера за декристализация, два хомогенизатора и филтри, с капацитет на линията – 10 тона за партида. -за преработка на конвенционален пчелен мед, включително камера за декристализация, два хомогенизатора и филтри, с капацитет на линията – 50 тона за партида. Работи се с мед добит от пчелини, регистрирани като животновъдни обекти на територията на България. Процесът по преработка включва декристализация, хомогенизация, филтриране и опаковане на меда. През 2019 г. е извършена независима експертна оценка на дълготрайните материални активи (земя, сгради и оборудване) в базата на обща стойност около 600 000 евро. Посочената офертна цена е без ДДС. Има възможност за закупуване само на отделни сгради и ползване на прилежащия терен под тях. Имотът не е обременен с тежести.

Обади се СЕГА и цитирай този код 475009.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Кристиян Цветанов

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване