0888 11 22 00

Тристаен апартамент, продажба, София, кв. Бъкстон

Код на имота: 463629

Тристаен апартамент, продажба, София

Тристаен апартамент, София, Бъкстон, 463629, Снимка 1
Тристаен апартамент, София, Бъкстон, 463629, Снимка 2
Тристаен апартамент, София, Бъкстон, 463629, Снимка 3
София, Бъкстон
126 кв.м.
176 134
Тристаен апартамент
18 преглеждания
1398 €/кв.м.

Описание

Площ: 126 кв.м.

Тип Имот: Тристаен апартамент

Етаж: 4

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: ТЕЦ

Тристаен апартамент със ЗП-102кв.м., състоящ се от: спалня, просторна дневна, wc, спалня, баня, тераса. Цената е без ДДС.

Сградата е разположена в южната част на София. Със самото приближаване до имота впечатление прави уникалната ограда от ковано желязо – реновирана автентична ограда, изработена по поръчка в Белгия, през 30-те – 40-те години на миналия век. Запазен и реновиран е и главният вход/портал на имота - масивна тухлена арка с врата от ковано желязо. Тук погледа на минувача бива спрян от живия плет зад оградата в съчетание с богата съществуваща висока растителност в имота. Покрай десетилетните широколистни и иглолистни дървета е оформен красив вътрешен парк с павирани алеи, цвета, зеленина. Предвиден е и детски кът със съоръжения. Сградата в съчетание със своя парк, закрилящ я откъм улицата, дават възможност на своите обитатели да избягат от забързания и динамичен град, като се пренесат в среда предлагаща изключително високо качество на живот в хармония с природата в подножието на Витоша. До сградата се достига пешеходно през частния парк. Самата сграда е с модерна изчистена визия. Светлата каменна облицовка заедно с големите пана на остъкляване създават усещането за лекота и елегантност. Направен е лек реверанс към историята на имота с включването на тухлената облицовка в някои от плътните участъци на фасадата. Сградата е с изцяло жилищна функция. Тухлената облицовка прелива плавно от екстериора в интериора и в съчетание със стената с вертикално озеленяване запазват усещането от богата паркова среда. Общия брой на апартаментите са 17, като целта беше да се наблегне на качество, а не на количество. Това доведе до изграждане на просторни апартаменти с размери от 105 до 209м2. Етажите са с конструктивна височина 3.20м., което създава усещане за въздух и повече светлина. Жилищата се отличават с богато остъклени дневни, като от всяка една се излиза на тераса. Просторните планове и изобилие от слънчева светлина създават оптималната среда за динамичен, активен начин на живот.

Кв. Павлово, ж.к. Бъкстон. Локацията осигурява едновременно спокойствие на обитаване и директен достъп до основни транспортни артерии.

***Лукс***Локация***Собствен парк***

Обади се СЕГА и цитирай този код 463629.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Подобни имоти

Запитване