0888 11 22 00

Офис, продажба, София, кв. Дружба 2

Код на имота: 503852

Офис, продажба, София

Офис, София, Дружба 2, 503852, Снимка 1
Офис, София, Дружба 2, 503852, Снимка 2
Офис, София, Дружба 2, 503852, Снимка 3
Само от Адрес
София, Дружба 2
520 кв.м.
529 000
Офис
103 преглеждания
1017 €/кв.м.

Описание

Площ: 520 кв.м.

Тип Имот: Офис

Етаж: 4

Ниво на обзавеждане: Напълно обзаведен

Отопление: ТЕЦ

Продава се офис помещение /със статут на дизайн студио и шивашко ателие/, разположено на целия четвърти етаж в офис сграда, находяща се в бързо развиващия се квартал Дружба – 2. Площ на офиса - 483,89 кв.м. заедно с две подземни паркоместа  - 36 кв.м,  Офисът е изцяло завършен с висок клас настилки, подходящо осветление и интериор, специално проектирани за дейността.  Разпределението е следното: приемна, два самостоятелни кабинета, едно голямо Open space /творческо помещение/,  кухненски бокс, склад с инсталиран сървър  /климатик/ и две санитарни помещения за служители, самостоятелна тоалетна с  баня до единия офис. На площадката до  двата асансьора има тераса. Обособени са и 2 самостоятелни производствени помещения. В офиса има прокаран трифазен ток.

Нова шест етажна офис сграда, с разрешение за ползване от 2010 г. Поддържани общи части. Бариера към входа на офис часта. В сградата има офиси на  фирми, фитнес зала на първия етаж. Офисът е подходящ за различни видове дейности, има възможност помещенията да се преустроят, тъй като са отделени с допълнителни монолитни стени. Разположен е на цял етаж, просторен, светъл и  обзаведен с офис ОРТ мебели. Офисът е със статут на производствено помещение.  Оборудването е професионална техника за производство на всякакъв вид шивашки изделия  от най-висок клас. Разполага с оборудвана моделиерна за разработка на модели и кройки.  Има две подземни паркоместа, съответно от 19,43 кв.м (заворено помещение с автоматична врата и СОТ охранителна система, оборудвано като склад)  и 16,57 кв.м. паркомясто. ТЕЦ и СПЛИТ система с климатици във всяко  помещение. Видео наблюдение. СОТ. Контролиран достъп. Пожароизвестяване.  Окабеляване. Окачен таван. Изолация

Сградата се намира в Дружба - 2. В района се развиват много бизнес дейности: складове,  офис сгради, бизнес центрове, автосервизи,  бензионстанции, борси  и др.  Намира се до  училище и магазин Фантастико. В района има поща, медицински заведения и центрове, детска градина, офиси на застрахователни и еспедиторски фирми. Две метростанции са в близост до обекта.

Офис сграда Самостоятелен на етажа Възможност за преустройство Удобни транспортни връзки Склад / подземни паркоместа Може да се закупи и бизнеса: водещо в своя  отрасъл шивашко предприятие,  напълно  оборудвано с всички необходими шивашки машини, кроячни и др. Бизнеса се продава на цена по договаряне. 

Обади се СЕГА и цитирай този код 503852.

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Лилиан Иванова

Лилиан Иванова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване