0888 11 22 00

Офис, продажба, София, кв. Манастирски ливади - изток

Код на имота: 546716

Офис, продажба, София

Офис, София, Манастирски ливади - изток, 546716, Снимка 1
Офис, София, Манастирски ливади - изток, 546716, Снимка 2
Офис, София, Манастирски ливади - изток, 546716, Снимка 3
Офис, София, Манастирски ливади - изток, 546716, Снимка 4
Офис, София, Манастирски ливади - изток, 546716, Снимка 5
Офис, София, Манастирски ливади - изток, 546716, Снимка 6
Скица
София, Манастирски ливади - изток
89 кв.м.
160 971
Офис
Купи само за /мес.
г.
46 преглеждания
1800 €/кв.м.

Описание

Площ: 89 кв.м.

Тип Имот: Офис

Етаж: 1

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Газ

Офис със застроена площ 74.60 кв.м. Сградата ще се отоплява на газ с индивидуални газови котлета и конвектори в помещенията , а климатичното охлаждане е предвидено да се извършва с термопомпи. Възможност за закупуване на паркоместа или гаражни клетки. Етап: Акт 14. Очаквано разрешение за ползване декември 2022 г.

„Кристал@116“ достига най-високо ниво на актуалните примери за престижен и съвременен начин на обитаване. Окачената фасадата от стъкло и швейцарски керамични плоскости в комбинация с покрити тераси тип лоджии и зимни градини постигат модерно съчетание между лукса на офисната фасада и уюта на жилищните детайли. Общите части на сградата са просторни, но без излишно разточителство. Стълбищното и дворно осветление ще е енергоспестяващо с осигурена безплатна енергия от соларни панели монтирани на покрива. Предвидени са видеодомофонна уредба, контролиран чип достъп, видеонаблюдение на отделни зони. Входните врати на жилищата ще са блиндирани и с естествен фурнир, а вътрешните врати ще са по избор на клиента, съобразен с интериора на апартамента.. Сградата ще се отоплява на газ с индивидуални газови котлета и конвектори в помещенията ,а климатично охлаждане е предвидено да се извършва с термопомпи. По наклонената част от покрива (която погледната от горе наподобява подкова) ще са разположени соларните панели, осигуряващи безплатна енергия за осветлението в общите части на сградата. Сградата е пред Акт 15. Разрешение за ползване се очаква през месец Януари 2023 година.

 Модерната сграда „Crystal 116“, е ситуирана в гр.София в близост до кръстовището на бул. „България“ и бул. „Тодор Каблешков“. Намира се на ул.Флора, на 100 м от бул. „България“. Пред имота, от южната му страна е хотел Феста София с поддържан, озеленен площад и фонтан. От северната страна се намират редовите двуетажни къщи на жк. Бокар, с озеленени дворни пространства. В западна посока са модерните сгради на Инвестбанк и на Фибанк,а на изток четириетажни, новозавършени жилищни сгради. В близост са: МОЛ България, хипермаркет Билла, банкови клонове, аптека, ресторанти и кафенета. Спирките на градския транспорт (автобуси и трамваи), обслужващи всички посоки на столицата, са на разстояние 2-4 минути пеша. Чрез булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“, с автомобил се стига за 5-6 мин. до НДК, МОЛ Парадайс, пазар Иван Вазов и идеалния център на София. Велоалея води до Южен парк, НДК, Борисовата градина и към кв.Бояна. Планината Витоша е достъпна на пешеходно разстояние. Близостта на околовръстното шосе прави много бърз транспортния достъп до вход/изходните зони на София. Територията се развива с нови съвременни жилищни сгради .

Локация*Интериор*Екстериор*

Обади се СЕГА и цитирай този код 546716.


Оферта от партньор на Адрес

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Подобни имоти

Заяви оглед