0888 11 22 00

Магазин, продажба, София, кв. Студентски град

Код на имота: 465239

Магазин, продажба, София

Магазин, София, Студентски град, 465239, Снимка 1
Магазин, София, Студентски град, 465239, Снимка 2
Магазин, София, Студентски град, 465239, Снимка 3
София, Студентски град
754 кв.м.
1 206 848
Магазин
141 преглеждания
1600 €/кв.м.

Описание

Площ: 754 кв.м.

Тип Имот: Магазин

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

Предлагаме магазин на две нива с голямо лице и два входа към централен булевард. Първото ниво е с ЗП от 326 кв.м.,състоящо се от два входа, склад, две санитарни помещения. Второ ниво е с ЗП от 376кв.м., състоящ се от голямо помещение , две санитарни помощения и кухненски бокс. Към магазина може да се закупят паркоместа на отделна цена от 7 000 евро без ДДС .Сградата е на АКТ 14 и скоро се очаква Акт 15. Предава се на шпакловка и замазка и стени подготвени за боя. Изпълнение на ОВиК ще бъде с , иновативна, хибридна система с термопомпа и котел на газ. Електрическата мрежа в сградата щe бъде изпълнена по системата TN – S, при която в цялата мрежа се използва отделен защитен проводник /трети или пети/ в захранващите линии, като във всички подтабла е предвидено да се монтират дефектнотокови защити с ток на сработване 30 mA. Апаратурата в таблата е предвидено да бъде на шведско-швейцарския консорциум фирма ABB. В таблата за магазините са обособени два вида шинни системи: шина “дневни консуматори” и шина “дежурни консуматори”, като отново е предвидено след края на работния ден всички консуматори захранвани от шина “дневни консуматори” да бъдат изключвани от шалтер изведен на фасадата на таблото.

Сградата, представлява две секции А и Б със сутеренно ниво, партерен етаж, жилищни етажи и мансардно разположени апартаменти на последния и предпоследния етаж, открити покривни тераси и лоджии към всеки апартамент по етажните разпределения

Симеоновско шосе

Сграда изградена с висококачествени материали, предвидената оптимална топлоизолационна система от най- висок клас и единствена към момента в Република България.

Обади се СЕГА и цитирай този код 465239.

Други апартаменти в сградата

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Валя Бойчева

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване