0888 11 22 00

Офис, продажба, Варна, кв. Електрон

Код на имота: 487227

Офис, продажба, Варна

Офис, Варна, Електрон, 487227, Снимка 1
Офис, Варна, Електрон, 487227, Снимка 2
Офис, Варна, Електрон, 487227, Снимка 3
Варна, Електрон
236 кв.м.
378 000
Офис
115 преглеждания
1600 €/кв.м.

Описание

Площ: 236 кв.м.

Тип Имот: Офис

Етаж: 1

Ниво на обзавеждане: Шпакловка и замазка

Отопление: Друго

Имот със статут на бар: Голяма търговска зала и голям склад, ведно с WC, разположени на партера на сградата

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонна с фундаментна плоча. Външните ограждащи стени, изпълнени с тухли WIENERBERGER POROTERM 25см N+F. За подобряване на топлоизолационните качества на сградата е предвиден пласт топлоизолация EPS- 10см. Тя е на шест етажа и предлага разнообразие от 49 бр. апартамента, а в партерният етаж има търговски площи. Местата за паркиране са предвидени в рамките на имота, разположени в подземен гараж на две нива с общо 60бр. паркоместа. Всички апартаменти и търговки обекти в сградата се предлагат по БДС, с положена шпакловка и замазка. При строителството са заложени всички тръбни трасета за климатиците, като местата за външните тела са предвидени на покрива на сградата. Положени са всички кабелни трасета за интернет и телевизия, аудио домофонна система с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата. Избраните асансьори са на водеща фирма с електрическо задвижване, безшумни, бързи, с комфортни кабини и автоматични врати.

Жилищната сграда се намира близо до центъра на град Варна, в район с много добра инфраструктура. Мястото е удобно и комуникативно, в изключителна близост до основни пътни артерии, булеварди и автобусни спирки, което предполага удобен автобусен транспорт до всички квартали и части на града.

Модерна визия, съчетана със съвременен архитектурен дизайн и усещане за динамичност; Перфектна локация, която предлага всичко нужно за един комфортен гратски живот; Комфорт и функционалност на апартаментите, с възможност за избор на апартаменти с различна квадратура, практични и удобни разпределения с внимание към детайла; Висока енергийна ефективност на сградата, която е звукоизолирана и топлоизолирана и с нисък разход при експлоатация; Сградата разполага със собствени 60 паркоместа.

Обади се СЕГА и цитирай този код 487227.

Други апартаменти в сградата

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Валентин Вълчев

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Запитване