0888 11 22 00

Къща/Вила, продажба, Владая

Код на имота: 485632

Къща/Вила, продажба, Владая

Къща/Вила, Владая, 485632, Снимка 1
Къща/Вила, Владая, 485632, Снимка 2
Къща/Вила, Владая, 485632, Снимка 3
Владая
173 кв.м.
209 842
Къща/Вила
89 преглеждания
1213 €/кв.м.

Описание

Площ: 173 кв.м.

Тип Имот: Къща/Вила

Ниво на обзавеждане: Необзаведен

Отопление: Друго

С много внимание към детайла е проектирана къщата, която впечатлява със съвременната си визия и архитектура. На първо ниво са разположени антре, дневна с трапезария и кухня, техническо помещение/склад, санитарно помещение, родителската спалня с отделна баня, спалня, коридор и покрита веранда . Къща “SMART” има възможност за изграждане на втори етаж. На второто ниво могат да бъдат разположени спалня с баня към нея. В прилежащите към къщите дворове са разположени зона за релакс и затревени площи с възможност за изграждане на външно барбекю и покрито паркомясто.

Главната носеща конструкция на сградата е стомано-стоманобетонна.Фасадите на къщите са вентилирани, изпълнени в комбинация от топлоизолационна система и цименто – фазерни плоскости с дървесен фладер, боядисани с фасадна боя в цвят тъмен или светъл в зависимост от архитектурния детайл. -Отоплението на къщите е предвидено да се извършва посредством термопомпа. -ВиК. Водопроводната мрежа се изпълнява с полипропиленови тръби, отговарящи на всички съвременни стандарти. -Слаботоковата инсталация предвижда излази за кабелна телевизия и интернет. -Дограма – PVC многокамерна с троен стъклопакет в цвят графит.

Затворен жилищен комплекс от еднофамилни къщи, разположен на слънчево място в подножието на Витоша и Люлин планина , предлагащ къщи или терени за хора с високи изисквания към качеството на живот.  Планината естествено се слива с комплекса и осигурява един неповторим контакт с природата. Усещането за простор и чист въздух са нашето богатство. Ние осъзнаваме това и за да го съхраним предлагаме като единствено решение на нашите клиенти възможно най-екологичния начин за отопление, а именно геотермалното. Геотермалната енергия е възобновяема енергия от ядрото на Земята. Тя е постоянна, екологично чиста и практически неизчерпаема. Накрая, но не на последно място локацията на затворения комлекс осигурява и лукса да се наслаждаваш на 360° панорамни гледки от еднофамилните къщи.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ -Водопровод и канализация се изпълняват до определени точки в различните помещения. -Подовете се завършват с армирана замазка, в която са заложени тръби за водно подово отопление и е вградена шумоизолация за помещенията на втория етаж. -Интернет се извежда до отделните помещения. -Домофонна уредба. -Изграждане на комин за вътрешна камина/по желание наклиента/. -Ограда за комплекса по архитектурен детайл. -Вътрешна ограда между отделните къщи. -Подготвени за озеленяване дворове. -Изводи за дворно осветление. -Системите за топлоизолация, хидроизолация и дограма отговарят на стандартите за ”нискоенергийни къщи“.

Обади се СЕГА и цитирай този код 485632.

Купувачите вече разглеждат този имот.

Локацията е приблизителна

Други имоти в тази локация

Транспорт

Проверете маршрут

Ипотечен калкулатор

Срок
години
Може да закупите този имот срещу месечна вноска

Месечната вноска е изчислена при 80% финансиране от стойността на имота за срок от 25 години при лихва 2.9%

Услугата се предоставя от

Изпратете запитване

Румяна Ненова

Консултант

Контакти

Форма за запитване

Подобни имоти

Запитване