Бележник
Покажи повече Добавете
Бележник Покажи повече
  • За да потърсим вместо вас
  • Обадете се безплатно на
0800 155 33

Кои сме ние? | Адрес Недвижими Имоти

A A A

 

АДРЕС Недвижими имоти АД е най-голямата българска фирма за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширяваме дейността си и днес предлагаме професионални услуги в най-голямата мрежа от 57 офиса на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.
Никой не познава пазара на жилищни имоти в България по-добре от нас! Ние проучваме световните тенденции и прилагаме знанията си на местния пазар. Споделяме своите познания, за да постигнем най-доброто и да защитим интересите на нашите клиенти.

 

АДРЕС Недвижими имоти е една от първите компании за недвижими имоти, сертифицирана по международния стандарт EN ISO9001:2015. Документът е издаден от международната компания за сертификационни услуги SGS като доказателство, че АДРЕС покрива европейските стандарти в тази област. В Компанията са сертифицирани посредническите услуги при сделки с недвижими имоти и управлението и поддръжката на недвижими имоти.

 

 

АДРЕС бе отличена в четири поредни години с международното отличие Супербрандс – признание за влияние над пазара, лоялност и доверие към клиентите.

 

 

 

Политика по качеството | АДРЕС Недвижими имоти

Ръководството на АДРЕС Недвижими имоти, в лицето на Изпълнителния Директор, се ангажира писмено със спазването нафирмена  Политика по качеството.

 

 

 

АДРЕС разработи и успешно реализира първата франчайз система на българска компания за недвижими имоти. Към АДРЕС се присъединиха 23 франчайз партньори с офиси в 27 града на страната.


Хиляди клиенти се довериха на АДРЕС, защото:

Ние предлагаме хиляди актуални оферти – Благодарение на модерната си информационна система, клиентите ни имат достъп до актуални оферти с подробна  информация и снимки от всички пазарни сегменти.

Ние регистрираме хиляди  купувачи – Всеки, който се обърне към нас с търсене на имот се вписва в базата ни данни. Така търсенето достига моментално до мрежата ни от консултанти и техните клиенти.

Ние имаме най-широко изградената мрежа от офисиАДРЕС притежава офиси разположени на удобни централни места в големите градове на България. Поради стратегическото разположение на нашите офиси, ние обслужваме хиляди клиенти годишно в цялата страна.

Ние разполагаме с екип от професионалисти – Консултантите в АДРЕС преминават ежемесечно през специализирани вътрешни и външни обучения за всички аспекти на сделките с имоти.

Комплексност на услугите – Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка. Съдействаме при получаването на банков кредит, осигуряваме пълно юридическо обслужване и  даваме  актуална пазарна информация за района, който ви интересува.

Ние работим в удобно за клиентите време - Ние работим в подходящо за нашите клиенти време – от 8.30 до 18:30ч. в делничен ден и от 10:00 до 16:00ч. в събота, с възможност за консултации и огледи след работно време и през почивните дни.

Сертификат за отстъпки - От 2002 г. всеки клиент на АДРЕС, извършил сделка, получава десетгодишен сертификат, който му дава право на отстъпки при следващи сделки с компанията.

 

 

Част от голямото семейство:


AGCapitalАДРЕС е част от Реалто Груп - бизнес, който обединява агентски и консултантски компании в сферата на недвижимите имоти с над 25 годишен опит.
.

 

Централен офис | АДРЕС Недвижими имоти АДЗа контакти Централен офис:

АДРЕС Недвижими имоти АД

Адрес: гр. София- 1000, пл. Света Неделя 4, ет. 6

ЕИК: 130520890

Е-mail: address@address.bg

Безплатен телефон на клиента: 0800 155 33

Презентация на Адрес

 

 


 

Здравейте,
Моят АДРЕС ви помага да търсите имоти бързо и лесно:

Само на присъединилите се към „Моят АДРЕС” се ангажираме да изпращаме актуална информация и добри съвети, които ви помагат да сключите изгодна сделка. Не пропускайте тази полезна възможност, регистрирайте се сега!

Оставете това за друг път

Success
Браво! Успешно се присъединихте към Моят АДРЕС.
На посочения email бе изпратено писмо. За да активираме регистрацията ви е необходимо да кликнете на линка в това писмо. Благодарим ви!

Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка.

Отказвам се


Паролата е изпратена на
посочения email адрес.