0888 11 22 00

Процесът на закупуване на имот има своите тънкости, принципи и правила. В настоящата категория на блога ни „ЗА КУПУВАЧИ“ ще откриете множество статии и полезна информация, разглеждащи различните фази в процеса на избор, оглед, договаряне и покупка на мечтания имот.

Тук ще откриете различни статии с информация в помощ на купувачите на недвижими имоти – как да изберете подходящ имот, тенденциите на пазара, скритите рискове при покупката на недвижим имот, кои са предимствата да работиш с утвърдена агенция за недвижими имоти, кои са най-предпочитаните квартали за живот и инвестиция в големите градове, какви са тънкостите на документалното оформяне на една бъдеща покупка на имот, кога е най-подходящото време за инвестиция в имот, какви са митовете и реалностите в очакванията на купувачите. 


В АДРЕС ежедневно помагаме за сбъдването на мечтите на нашите клиенти за придобиване на собствен мечтан дом. Ето защо, водени от 30-годишния си опит, считаме, че предоставената информация в раздел „ЗА КУПУВАЧИ“ в блога ни би била полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. 

Какви са рисковете при закупуване на ипотекиран имот?

Какво е ипотечните кредити?

Как да проверя собственост на имот?

Какво се уговаря в предварителния договор?

Как новите тенденции формират пазара на недвижими имоти през 2024?