0888 11 22 00

Процесът на закупуване на имот има своите тънкости, принципи и правила. В настоящата категория на блога ни „ЗА КУПУВАЧИ“ ще откриете множество статии и полезна информация, разглеждащи различните фази в процеса на избор, оглед, договаряне и покупка на мечтания имот.

Тук ще откриете различни статии с информация в помощ на купувачите на недвижими имоти – как да изберете подходящ имот, тенденциите на пазара, скритите рискове при покупката на недвижим имот, кои са предимствата да работиш с утвърдена агенция за недвижими имоти, кои са най-предпочитаните квартали за живот и инвестиция в големите градове, какви са тънкостите на документалното оформяне на една бъдеща покупка на имот, кога е най-подходящото време за инвестиция в имот, какви са митовете и реалностите в очакванията на купувачите. 


В АДРЕС ежедневно помагаме за сбъдването на мечтите на нашите клиенти за придобиване на собствен мечтан дом. Ето защо, водени от 30-годишния си опит, считаме, че предоставената информация в раздел „ЗА КУПУВАЧИ“ в блога ни би била полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. 

Какво трябва да знае един брокер на недвижими имоти?

Какви са рисковете при закупуване на ипотекиран имот?

Какво представлява договора за изключително предимство?

Кои са основните стъпки при прехвърляне на имот?

Какво е ипотечните кредити?