0888 11 22 00

В категорията на блога ни АНАЛИЗИ НА ПАЗАРА ще откриете много актуални статии, разглеждащи тенденциите на пазара на недвижими имоти в България. Периодично, на база реално осъществени сделки, търсения и предлагания, АДРЕС изготвя и публикува анализи на пазара на недвижими имоти на национално ниво и по населени места. 
 

Тук ще откриете различни статии с информация в помощ на ориентацията в търсенето и предлагането на типове имоти по населени места и квартали в България. Какво търсят купувачите на недвижими имоти, как отговарят на това търсене продавачите, какви са актуалните средни цени на квадратен метър, какви се тенденциите и очакванията от пазара, кои са  предимствата да работиш с голяма и проверена агенция за недвижими имоти, кога е най-подходящото време за инвестиция или печелившо излизане от инвестиция в недвижим имот. 


В АДРЕС, като най-голямата българска агенция за недвижими имоти, ежедневно осъществяваме десетки сделки и сбъдваме мечтите на нашите клиенти-купувачи за придобиване на собствен дом или бизнес имот или помагаме на нашите продавачи да реализират по най-добрия начин своята имотна инвестиция. Правим това вече 30 години и считаме, че информацията, която редовно публикуваме в раздел АНАЛИЗИ НА ПАЗАРА в блога ни е полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. 

Kачества, които един успешен брокер трябва да притежава?

Как новите тенденции формират пазара на недвижими имоти през 2024?