0888 11 22 00

Продай имота си по-бързо от другите, без да губиш пари.

Когато продавате, винаги искате да знаете каква е цената. Попълнете формата и ни я изпратете. Наш консултант ще се свърже с Вас. Винаги искайте Вашият имот да бъде ексклузивен. Това ще Ви направи наш специален клиент.

Какво получаваш с Адрес?

Спечели повече пари

Ще получаваш сравнителен пазарен анализ, за да се ориентираш в цените на имотите в твоя район. Заедно ще определим твоята цена и така ще продадеш с по-добра печалба.

Продай по-бързо

Всяка седмица при нас се регистрират над 500 купувача и във всеки един момент знаем кой точно ще хареса твоя имот. Това ще спести време.

Спечели повече свободно време

Ще работиш с 1 консултант, а той - с още 500. Той ще организира огледите и ще поеме вместо теб всички обаждания на купувачите и техните брокери.

Бъди спокоен и сигурен, че няма да сгрешиш

Няма да бъдеш сам в преговорите и екип от собствени юристи ще се погрижи да събере всички документи, за да подсигури сделката.

Хора като теб, които ни се довериха

“Бях пуснала обява за продажба и ми се обади консултант на Адрес. Обеща ми много неща, изпълни ги и даже успя да продаде апартамента ми за по-малко от месец. Случи се, защото той ми помогна да определя точната цена, иначе щях да сигурно да чакам цяла година. Ако продавам пак, със сигурност ще се обадя на Адрес."

Таня Георгиева
София

“Препоръча ми ги приятел, който беше останал доволен от услугите им. Успях да продам по-бързо, отколкото очаквах. Оказа се, че имаше толкова документи за вадене, че трябваше да наема цяла адвокатска кантора. Слава богу, не ми се наложи, защото те имат юристи и свършиха всичко вместо мен."

Йордан Люцканов
гр. Пловдив

“В началото не исках да работя с брокер, но когато обявих продажбата, в един ден ми се обадиха страшно много хора от агенции и нито един реален клиент. Загубих няколко дни в телефонни разговори, които ми изядоха цялото време. Тогава потърсих услугите на Адрес. Благодаря им за адекватната намеса."

Маргарита Стойчева
гр. Бургас

“Бях се отчаял. Буквално! Почти нямаше запитвания за имота ми, а на огледите идваха несериозни хора. Брокерът ми помогна с рекламата и успя да договори по-добра цена за имота. Препоръчвам!"

Ивайло Маринов
гр. София

От къде се вади скица на имот?

Как се определя граница на имот?

Колко струва данъчна оценка на имот?

Как се определя пазарна цена на имот?

За какво да внимаваме при продажба на имот?