0888 11 22 00

Изгодната и бърза продажба на имот не е лесен процес и крие своите подводни камъни и специфични принципи и правила. В категорията на блога ни „ЗА ПРОДАВАЧИ“ ще откриете богата информация и съвети за осъществяването на безпроблемна и сигурна продажба на вашият имот. 

Тук ще откриете различни статии с информация в помощ на продавачите на недвижими имоти – как да образувате и определите правилната продажна цена, как да достигнете до правилни и мотивирани купувачи, кои са предимства в работата с утвърдена агенция за недвижими имоти и брокер, кои са тенденции на пазара, какви документи ще ви бъдат необходими за продажбата на имот, кои са юридическите казуси при продажбата на имот, какви са дължимите данъци и такси при продажба на имот, кои са препоръчителните мерки и стъпки преди сделка, кога е най-подходящото време за продажба на имот, какви са митовете и реалности в очакванията на купувача и продавача и кога те се срещат и др.


В АДРЕС ежедневно реализираме десетки сделки по покупко-продажба на имоти и го правим успешно вече 30 години. Ето защо ви препоръчваме и считаме, че предоставената информация в раздел „ЗА ПРОДАВАЧИ“ в блога ни би била полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. 
 

Какво трябва да знае един брокер на недвижими имоти?

Необходим ли е предварителен договор за продажба на имот?

Кога е най-подходящо да продадем имота?

Кои са основните стъпки при прехвърляне на имот?

Колко струва данъчна оценка на имот?