0888 11 22 00

Изгодната и бърза продажба на имот не е лесен процес и крие своите подводни камъни и специфични принципи и правила. В категорията на блога ни „ЗА ПРОДАВАЧИ“ ще откриете богата информация и съвети за осъществяването на безпроблемна и сигурна продажба на вашият имот. 

Тук ще откриете различни статии с информация в помощ на продавачите на недвижими имоти – как да образувате и определите правилната продажна цена, как да достигнете до правилни и мотивирани купувачи, кои са предимства в работата с утвърдена агенция за недвижими имоти и брокер, кои са тенденции на пазара, какви документи ще ви бъдат необходими за продажбата на имот, кои са юридическите казуси при продажбата на имот, какви са дължимите данъци и такси при продажба на имот, кои са препоръчителните мерки и стъпки преди сделка, кога е най-подходящото време за продажба на имот, какви са митовете и реалности в очакванията на купувача и продавача и кога те се срещат и др.


В АДРЕС ежедневно реализираме десетки сделки по покупко-продажба на имоти и го правим успешно вече 30 години. Ето защо ви препоръчваме и считаме, че предоставената информация в раздел „ЗА ПРОДАВАЧИ“ в блога ни би била полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. 
 

Необходим ли е предварителен договор за продажба на имот?

Какво представлява договора за изключително предимство?

За какво да внимаваме при продажба на имот?

Кои са основните стъпки при прехвърляне на имот?

Какво трябва да знае един брокер на недвижими имоти?