0888 11 22 00

Защо да купя имот с АДРЕС?

Висок професионализъм и качество на услугата

Защо да купя имот с АДРЕС?

Обективна пазарна информация и над 20 000 проверени оферти

Правна сигурност и изгодно кредитиране

Бързи огледи в удобно за вас време

Бързи огледи в удобно за вас време

Консултантите на АДРЕС работят с голям процент собствени и ексклузивни оферти, разполагат с ключ от имотите и това им позволява да предложат гъвкави и индивидуални решения. Във всички случаи огледите ще бъдат направени в удобно за вас време, ще бъдат съобразени с всички мерки за безопасност, които COVID-19 изисква, и ще ви бъде предоставена възможно най-изчерпателна информация за даденото жилище още на първия оглед.

Достъп до голяма и разнообразна база данни с качествени имоти

Достъп до голяма и разнообразна база данни с качествени имоти

Адрес е най-голямата агенция за недвижими имоти в България и разполага с повече имоти от всяка друга компания на пазара. Работим с широка партньорска мрежа и предлагаме над 20 000 оферти, всяка от които внимателно проверена от нашите консултанти.

Професионална пазарна и юридическа консултация

Професионална пазарна и юридическа консултация

В Адрес работи пълният набор от специалисти, които съпровождат целия процес по сключване на една сделка – от избора на подходящия имот до самото изповядване. Това позволява на клиентите ни да бъдат правилно ориентирани във всеки един момент и да получат най-ценните съвети.

Съдействие при използване на банково финансиране

Съдействие при използване на банково финансиране, благодарение на партньорство с Кредит Център

Адрес ще ви предостави възможността да получите най-изгодния за вас ипотечен кредит. Партньорството на компанията с водещия кредитен консултант Кредит Център ще даде възможност да сравните различни оферти и варианти за финансиране на имота и да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди. В помощ ще ви бъде и нашият ипотечен калкулатор.

Защита на интересите ви и превенция от неизгодни стъпки

Защита на интересите ви и превенция от неизгодни стъпки

В Адрес работят професионално обучени консултанти, които добре знаят най-изгодните условия, които е възможно да получите за конкретния имот в конкретния момент. Те познават и прилагат изпитани техники, за да осигурят именно най-доброто за вас. Можете да бъдете и спокойни, че ще ви предупредят за рисковете на различни неразумни стъпки.

Как да проверя собственост на имот?

Какво се уговаря в предварителния договор?

Къде да проверя собственост на имот?

Какво представлява договора за изключително предимство?

Какви са рисковете при закупуване на ипотекиран имот?