0888 11 22 00

Защо да купя имот с АДРЕС?

Висок професионализъм и качество на услугата

Защо да купя имот с АДРЕС?

Обективна пазарна информация и над 20 000 проверени оферти

Правна сигурност и изгодно кредитиране

Бързи огледи в удобно за вас време

Бързи огледи в удобно за вас време

Консултантите на АДРЕС работят с голям процент собствени и ексклузивни оферти, разполагат с ключ от имотите и това им позволява да предложат гъвкави и индивидуални решения. Във всички случаи огледите ще бъдат направени в удобно за вас време, ще бъдат съобразени с всички мерки за безопасност, които COVID-19 изисква, и ще ви бъде предоставена възможно най-изчерпателна информация за даденото жилище още на първия оглед.

Достъп до голяма и разнообразна база данни с качествени имоти

Достъп до голяма и разнообразна база данни с качествени имоти

Адрес е най-голямата агенция за недвижими имоти в България и разполага с повече имоти от всяка друга компания на пазара. Работим с широка партньорска мрежа и предлагаме над 20 000 оферти, всяка от които внимателно проверена от нашите консултанти.

Професионална пазарна и юридическа консултация

Професионална пазарна и юридическа консултация

В Адрес работи пълният набор от специалисти, които съпровождат целия процес по сключване на една сделка – от избора на подходящия имот до самото изповядване. Това позволява на клиентите ни да бъдат правилно ориентирани във всеки един момент и да получат най-ценните съвети.

Съдействие при използване на банково финансиране

Съдействие при използване на банково финансиране, благодарение на партньорство с Кредит Център

Адрес ще ви предостави възможността да получите най-изгодния за вас ипотечен кредит. Партньорството на компанията с водещия кредитен консултант Кредит Център ще даде възможност да сравните различни оферти и варианти за финансиране на имота и да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди. В помощ ще ви бъде и нашият ипотечен калкулатор.

Защита на интересите ви и превенция от неизгодни стъпки

Защита на интересите ви и превенция от неизгодни стъпки

В Адрес работят професионално обучени консултанти, които добре знаят най-изгодните условия, които е възможно да получите за конкретния имот в конкретния момент. Те познават и прилагат изпитани техники, за да осигурят именно най-доброто за вас. Можете да бъдете и спокойни, че ще ви предупредят за рисковете на различни неразумни стъпки.

Как се определя граница на имот?

Къде да проверя собственост на имот?

Какво трябва да знае един брокер на недвижими имоти?

Как да проверя собственост на имот?

Какво се уговаря в предварителния договор?