0888 11 22 00

Защо да продам имот с АДРЕС?

Достъп до над 6000 купувачи и постигане на оптимална цена

Защо да продам имот с АДРЕС?

Ясно таргетиран маркетинг на имота и съдействие при преговори

Регулярна обратна връзка за движението на имота

Определяне на оптимална цена

Определяне на оптимална цена

Консултантите на АДРЕС ще изготвят за вас индивидуален сравнителен пазарен анализ. Той се базира на реално сключени сделки за имоти в дадения район и дава информация както за реалните ценови нива, така и за търсенето и предлагането в него. Ще получите и ценни насоки как да направите жилището по-привлекателно за купувачите.

Атрактивна реклама на имота

Атрактивна реклама на имота

Имотите, предлагани в АДРЕС, се заснемат от професионален фотограф и се публикуват на сайта, където могат да бъдат видени от над 20 000 души. Компанията разполага със собствен маркетинг отдел, който ще се погрижи имотът ви да бъде представен по най-атрактивния възможен начин на възможно най-много ключови места и във всички големи портали.

Достъп до голям пазар

Достъп до голям пазар

В Адрес има над 6000 регистрирани купувачи, което многократно увеличава шансовете за по-бърза и ефективна продажба. Седмично в компанията се регистрират над 500 нови купувачи. Всеки от консултантите работи активно, освен със собствените си клиенти, така и с купувачите от базите данни на колегите си. Партнираме си и с останалите агенции в страната.

Обратна връзка и съдействие при преговорите

Обратна връзка и съдействие при преговорите

Консултантите в Адрес ежедневно актуализират информацията си за пазара, проследяват движението на офертите и интереса към тях. Можете да разчитате на достоверна обратна връзка и да нанесете правилните корекции, за да стигнете до желаната сделка. Професионалистите от компанията ще защитят интереса ви и в хода на преговорите с потенциалните купувачи на вашия имот.

Юридическа консултация и подготовка на документи

Юридическа консултация и подготовка на документи

В юридическия отдел на Адрес работят експерти в областта на имотните сделки, които ще контролират целия процес и по този начин ще осигурят ефективна превенция от злоупотреби. Екипът ще се погрижи и за подготовката на целия необходим набор от документи, така че да ви спести ценно време и да се погрижи за сигурността на сделката.

От къде се вади скица на имот?

Кога е най-подходящо да продадем имота?

Какво представлява договора за изключително предимство?

Как се определя пазарна цена на имот?

Как се определя граница на имот?