0888 11 22 00

Кои сме ние?

АДРЕС Недвижими имоти АД е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа офиси на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.

АДРЕС е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Дружествата в групата  генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора. 

 


 SGS - EN ISO9001:2015Ние сме сертифицирани по международния стандарт EN ISO9001:2015, издаден от международната компания за сертификационни услуги SGS, в посредническите услуги при сделки с недвижими имоти и управлението и поддръжката на недвижими имоти.

 

 


Супербрандс

 

АДРЕС бе отличена в седем поредни години с международното отличие Супербрандс – признание за влияние над пазара, лоялност и доверие към клиентите.

 

 

фирмена политика по качеството Адрес недвижими имотиРъководството на АДРЕС недвижими имоти, в лицето на изпълнителния директор, се ангажира писмено със спазването на фирмена политика по качеството.

 


АДРЕС разработи и успешно реализира първата франчайз система на българска компания за недвижими имоти. Към АДРЕС се присъединиха над 20 франчайз партньори с офиси в над 20 града на страната.

 

 

 

За контакти Централен офис: 
АДРЕС Недвижими имоти АД
Адрес: гр. София- 1000, пл. Света Неделя 4, ет. 6
ЕИК: 130520890


Е-mail: address@address.bg
Безплатен телефон на клиента: 0888 11 22 00

Презентация на Адрес