0888 11 22 00

Наемането на недвижим имот е привидно лесен, но всъщност съпътстван от редица условия и специфики, както за бъдещия наемател, така и за наемодателят. В настоящата категория на блога ни ЗА НАЕМАТЕЛИ ще откриете полезни статии и съвети за различните фази в процеса на избор, договаряне и наемане на най-подходящия за вас имот. 

Тук ще откриете много статии с информация в помощ на ориентацията на наемателя на недвижим имот – как да изберете подходящ имот, какви са тенденциите на пазара, кои са потенциалните рискове при наемането на недвижим имот, какви са предимства да работиш с доверена агенция за недвижими имоти, кои са най- добрите и предпочитани квартали от наемателите в големите градове, какви са документите, които се оформят за сделка по наемане на имот, какви са правата и задълженията ви като наемател. 


В АДРЕС работим, за да сбъдваме мечтите на нашите клиенти. Ето защо, водени от дългогодишния опит считаме, че предоставената информация в раздел „ЗА НАЕМАТЕЛИ“ в блога ни би била полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. 
 

Как се прекратява договор за наем от страна на наемателя?

Възможно ли е предсрочното прекратяване на договор за наем?

Защо е необходимо сключването на договор за имот под наем?