0888 11 22 00

Закупуването на имот чрез ипотечно кредитиране е изключително важен процес и има множество стъпки, принципи и правила, с които трябва да сте добре запознати. В категорията „ИПОТЕЧНО КРЕДИТИРАНЕ“ на блога ни ви представяме полезни статии разглеждащи различните условия и фази при избора, договарянето и покупката на имот чрез ипотечен кредит.

Тук ще откриете различни статии с информация в помощ на ориентацията на купувачът на имот с ипотечен кредит – как да изберете подходящ имот, какви са прогнозите и тенденциите на пазара на имоти и ипотечно кредитиране, има ли рискове при покупката на недвижим имот с ипотечен кредит, какви са предимствата да работиш с доказана агенция за недвижими имоти и доверен кредитен консултант, каква е динамиката при условията аа ипотечно кредитиране, какъв в процеса по кандидатстване и оформяне на документи за ипотечен кредит, кога е подходящо и изгодно да кандидатствате за ипотечен кредит, има ли митове и какви са реалностите в очакванията за нивата на лихвите.


В АДРЕС и с помощта на нашите дългогодишни доказани партньори в сферата на ипотечното кредитиране ежедневно осъществяваме и сбъдваме мечтите на десетки клиенти по придобиване на собствен дом. Затова и препоръчваме предоставената информация в раздел „ИПОТЕЧНО КРЕДИТИРАНЕ“ в блога ни като достоверна и полезна на всички наши настоящи и бъдещи клиенти.

Какви са рисковете при закупуване на ипотекиран имот?

Как да закупя апартамент с ипотека?

Какво е ипотечните кредити?

Как да намерим подходящ апартамент от строител в София с акт 16?