0888 11 22 00

Защо да наема имот с АДРЕС?

Ценим вашето време

Защо да наема имот с АДРЕС?

Лично отношение и бърза обратна връзка

Бърз и лесен достъп до широка база данни с имоти

Оглед в удобно за вас време

Оглед в удобно за вас време

Консултантите в Адрес са изключително гъвкави и винаги готови да организират оглед в ден и час, удобни за вас. Те работят 7 дни в седмицата и ще съгласуват с вас часове, съобразени с вашите ангажименти. Екипът на компанията цени времето на своите клиенти и подбира за тях имотите, които си заслужават инвестираните ресурси и усилия.

Изчерпателна информация и лично отношение

Изчерпателна информация и лично отношение

Партньорството с Адрес ще ви гарантира съдействие при определянето на приоритетите за търсения имот – местоположение, ниво на шума, опции за паркиране, комуникативност, етаж и разпределение на жилището. Вашият консултант ще ви помогне да имате реална представа за предлагането и цените в профила имоти, който търсите. Ще получите отговори на всички свои въпроси, критериите ви ще бъдат внимателно изслушани и взети предвид, ще получавате и информация за всички нови оферти, отговарящи на търсенето ви.

Изрядни документи

Изрядни документи

Екипът на Адрес ще се погрижи за безпроблемното протичане на сделката. Вашият консултант ще участва в преговорите за финансовите условия, ще провери изрядността на документите за собственост и разрешения за ползване, ще се увери в липсата на стари задължения за комунални услуги. Той ще се ангажира и с организирането на срещите между двете страни, както и с финалното предаване на ключовете.

Защо е необходимо сключването на договор за имот под наем?

Как се прекратява договор за наем от страна на наемателя?

Възможно ли е предсрочното прекратяване на договор за наем?