0888 11 22 00

Съвети, новини и тенденции при отдаването под наем на недвижими имоти

Отдаването на имот носи много ползи за наемодателя, но пък крие своите рискове и специфики. Всяко отдаване на имот под наем е съпътствано от права и задължения както на наемателя, така и на наемодателя. В настоящата категория на блога ни ЗА НАЕМОДАТЕЛИ регулярно ще можете да откривате статии съдържащи информация за осъществяването на една бърза, безпрепятствена и печеливша сделка по отдаването на един имот под наем. 

Тук ще откриете статии, съвети и информация в помощ на наемодателите на недвижими имоти – как да достигнете до правилните и мотивирани наематели, кои са   предимствата да се довериш и да работиш с доказала се агенция за недвижими имоти и нейните брокери, какви документи са необходими и кои са юридическите аспекти при отдаването под наем на имот, какви са дължимите данъци и такси при отдаването под наем на имот, как да подготвите по най-добрия начин един имот преди предлагането му на пазара на наеми, какви са вашите права и задължения като наемодател, какви препоръчителни мерки да предприемете преди подписване на договор, кои са митовете и реалностите в очакванията на наемателя и наемодателя.


В АДРЕС ежедневно осъществяваме множество сделки с отдаване под наем на имоти, ето защо, ако планирате да станете или вече сте активни на този пазар, ви препоръчваме да следите редовно предоставената информация в раздел ЗА НАЕМОДАТЕЛИ.
 

Възможно ли е предсрочното прекратяване на договор за наем?

Трябва ли да плащате данъци върху отдадени под наем имоти?

Защо е необходимо сключването на договор за имот под наем?