0888 11 22 00

ШАМПИОНИТЕ - Елена Петрова

Елена Петрова
09 март 2014

Научава за Адрес от позната и приема предизвикателството... 


За мен... Аз съм Елена Петрова, консултант в Адрес вече 4 години. Преди Адрес бях изпълнителен директор на акционерно дружество и тогава не харесвах и отричах тази професия, защото смятах, че консултантите не подхождат професионално. Сега се идентифицирам с професията Консултант недвижими имоти.

Интересувам се от... всичко, свързано с човешките взаимоотношения.

Защо избрах Адрес? За Адрес научих от една позната и реших да отида на външен курс за обучение. Лекторите от Адрес академия ме предизвикаха. Видях професионализъм в начина, по който водеха и говореха в обучението и реших да пробвам.

Първата ми сделка... Беше на 30-тия ми ден в Адрес за 90 хил. евро, тристаен апартамент във Витоша.

Най-трудната ми сделка... Най-трудните ми сделки са двойните ми сделки, защото трябва да се балансират интересите на двете страни.

За колегите във фирмата... Най-хубавото в Адрес са колегите и това, че успяваме да постигнем синхрон в работата и прозрачност в особеностите на имота. Тази работа може да се върши навсякъде, но екипността можеш да я постигнеш само тук.

Доволна съм, когато... съм постигнала най-доброто за клиентите си, когато видя блясъка в очите им и съм направила всичко, което зависи от мен

Какво бих посъветвала колегите... Дайте да сме лоялни един към друг и да си уважаваме работата, защото консултант = коректност.

Едно стихче от мен:
Избираш сам професия, работно място,
какво работиш – е все едно,
най-важното е да го правиш със желание -
ЖЕЛАНИЕТО ДА ТВОРИШ ДОБРО!

Продай имота си за 48 часа