0888 11 22 00

20 години АДРЕС

20 години АДРЕС
21 юли 2013

20 години АДРЕС в Пловдив

На 18 юли в изискания ресторант Бендида на Новотел Пловдив се състоя пловдивското парти по случай 20-тата годишнина. Домакини бяха Христо Илиев, Председател на Съвета на директорите на AG Capital и Георги Павлов, изпълнителен директор на АДРЕС. На събитието присъстваха над 100 души, сред които служители на АДРЕС, представители на банки, бивши служители, журналисти, франчайз партньори, строителни фирми и други. Гостите бяха изненадани от изобилието от разнообразна и вкусна храна и отбрани напитки, а доброто им настроение се поддържаше от пианист и балет.


20 години АДРЕС – незабравимо парти в София

На 19 юли с огромен успех премина партито на АДРЕС в София по случай 20-тия рожден ден на компанията. За доброто настроение на гостите през цялата вечер се грижеше известната телевизионна водеща Мария Силвестър. Специална изненада за гостите беше певицата ДесиСлава, издала 11 албума и носителка на множество награди от национални и международни конкурси.


Събитието уважиха близо 300 приятели на АДРЕС – колеги и служители, представители на банки, журналисти, франчайз партньори, представители на компаниите AG Capital, конкуренти и известни клиенти.Празненството се проведе в най-модерната зала в България - Sofia Event Center в Paradise MALL. Топ готвачи от столицата, бяха лично поканени, за да представят ястията си. Разнообразието от храна бе разположено на няколко бюфета, които предлагаха суши, италиански специалитети, месни деликатеси, свежи салати и вкусни десерти.

Христо Илиев представи впечатляваща презентация за историята на АДРЕС и в която се появиха лицата на всички колеги.


Христо Илиев и Георги Павлов връчиха плакети на дългогодишните служители в София:

1. Марио Липнишки, старши консултант Кантора Люлин
2. Ася Узунова, супервайзър в Регион София
3. Руслан Маврев, старши юрисконсулт в Регион София
4. Елена Кръстева, мениджър Корпоративни клиенти
5. Росина Спиридонова, мениджър Кантора Студентски град
6. Виолета Борисова, старши консултант в Кантора Студентски град
7. Стойка Георгиева, старши консултант Кантора Център
8. Калоян Богданов, маркетинг мениджър
9. Аделина Шехерова, мениджър Кантора Цар Борис
10. Люба Димитрова, консултант Кантора Център
11. Кети Андонова, консултант Кантора Южни райони
12. Диана Ефремова, мениджър Кантора София Изток
13. Деян Малинов, старши консултант Кантора Студентски град
14. Дора Александрова, сътрудник Кантора Цар Борис и Южен парк

Получихме много поздравителни адреси, най-важният, от които бе този от президентството на Република България. Поздравиха ни и най-големите бизнес организации у нас и в света, сред които КРИБ - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Виенския инвестиционен форум, Световната организация на фамилния бизнес, Американската търговска камара, Българския форум на бизнес лидерите, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Столична община и други.


Както на всеки рожден ден, така и на този имаше много подаръци. Един от най-интересните беше красива картина, подарена от нашите франчайз патньори от градовете Велико Търново, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Елена и Хасково, и лично нарисувана от франчайз партньора ни от Елена – Стефан Гавраилов.
Купонът продължи в бар Корнър, разположен на последния етаж на известна сграда, в близост до Paradise MALL, а после и на други места.

 

Продай имота си за 48 часа