0888 11 22 00

Където мечтите намират дом: АДРЕС на 30 години

АДРЕС на 30 години
19 октомври 2023

АДРЕС отбеляза своите 30 години като лидер на пазара на недвижими имоти със стилно парти под звездите. Над 300 дългогодишни клиенти, партньори, колеги с над 10-годишен стаж и приятели от страната и чужбина поздравиха екипа на агенцията по време на изискан коктейл в 5-звезден хотел в столицата. 

Създадена във Варна от Христо Илиев по модела на най-добрите американски компании за недвижими имоти през 1993 г., днес АДРЕС е част от Realto Group и има 59 офиса на територията на страната, в които работят над 500 обучени на високо ниво консултанти. 

“Успехът е възможен само с ясна визия и с усилията  на хората, които го желаят и работят всеки ден за него. За 30 години ние в АДРЕС сме безкомпромисни с основния си принцип - да градим и ценим доверието и дългосрочните взаимоотношения. Да сме коректни към клиентите и към всички, с които работим, и да имаме  високо ниво на уважение към знанията на партньорите, с които си сътрудничим.", каза изпълнителният директор на АДРЕС Гергана Тенекеджиева по време на поздравителната си реч. “А това, което ни държи на върха три десетилетия, е вярата в екипа и хората. АДРЕС е семейство, място, в което посоката и визията за бъдещето е една за всички.” 

Създателят на АДРЕС и главен изпълнителен директор на AG Capital Христо Илиев благодари на всички, чиито принос през годините прави Адрес лидер в един изключително конкурентен бранш. “Преди 30 години не съм и мечтал за днешния ден. Адрес е в основата на създаването на всички компании в Realto Group и всички компании в AG Capital.”, сподели в приветствието си той. 

“Впечатлението, което сме създали у другите хора в нашия бранш, е това, което силно ми се е запечатало. В публични изяви на конкуренти чувам, че те споменават АДРЕС като компанията, която е стандартът в нашия бизнес и с която те се сравняват”, сподели Георги Павлов, изпълнителен директор на Realto Group и дългогодишен изпълнителен директор на АДРЕС. “Пожелавам си да държим високо този стандарт и името на АДРЕС да се споменава още десетилетия и десетилетия като компанията, която поставя стандарта на начина на работа в нашия бизнес.”

Гостите преживяха празнична и незабравима вечер с впечатляваща програма,  която включваше светлинно танцово шоу, изпълнение на цигулка в модернистичен диско прочит и DJ. Специална изненада за всички бе Мария Илиева, която поднесе магичен музикален спектакъл. Стилната атмосфера и панорамните гледки на елитния столичен клуб, разположен на 29-тия етаж, беше идеално допълнение към празника на АДРЕС.
 

Продай имота си за 48 часа